Szexuális zaklatás miatt kirúgták Chris Savinót

Forrás: YouTube -
Nickelodeon Chris Savino metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nickelodeon kirúgta Chris Savinót a Lármás család egyik alkotóját, miután többen is megvádolták szexuális zaklatással. A neten számos olyan videó található, amelyekben Savino beszél a sikeres meséről, ezeket mind elárasztották a negatív értékelések.

„Chris Savino többé nem dolgozik a Nickelodeonnak" – közölte a csatorna, azután, hogy a férfit tizenkét nő vádolta meg szexuális zaklatással. Az esetek többségében a férfi folyamatosan ajánlatokat tett a nőknek, de volt olyan eset is, amikor zaklatta egykori szeretőjét, aki szakított vele. Savino ráadásul a hatalmával is visszaélt. Elérte, hogy azok a nők, akik visszautasították ne kapjanak meg bizonyos szerepeket.

Chris Savino Forrás: YouTube

A Nickelodeon elnöke, Cyma Zarghami arra kérte a munkatársait, hogy jelezzék, ha elszenvedői vagy tanúi lennének hasonló zaklatásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.