Se enni, se aludni nem tud Aradszky László özvegye

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően lefogyott Aradszky Éva. Az énekes özvegye alig bír enni, a fia és a barátnője próbál gondoskodni róla. 

"Nem bírok enni. Nem érdekel, hogy lefogytam. A fiam és a barátnőm ügyel rá, hogy legalább néha vegyek magamhoz valamit, a barátnőm most is itt van a konyhában" - nyilatkozta a Blikknek.

"Minden nappal egyre nehezebb. Csak az esték telnek picit könnyebben. Laci olyankor keveset volt itthon a fellépések miatt. A reggelek viszont borzalmasak, hiszen megszokott rendben éltünk. Hétkor reggeli, délben ebéd, négykor uzsonna, hétkor vacsora. Ez nincs többé. Erőt adnak a barátok, mondogatják, hogy így jobb elmenni, mint kórházban fekve, de a tudatomig mindez nem jut el" - mondta el az özvegy, és a halál okáról is beszélt.

"Hirtelen, minden előjel nélküli szívleállás. A Sztárban sztárt néztem, és akkor következett a Horváth Tamás produkciója. Poór Pétert mímelte, aki régi barátunk, szólni akartam Lacinak, hogy ezt ne hagyja ki" - idézte fel a tragédiát Éva.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.