Árpa Attila új kedveséről mesélt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila csak nagyon ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett.

Válása óta nem nagyon tudunk Árpa Attila magánéletéről, a pletykákból ítélve egy ideje egy csinos szőke nővel van együtt.

A színész ezúttal a Borsnak kivételt tett és szerelméről mesélt.

Árpa Attila magánéletéről mesélt Fotó: Polyák Attila - Origo

"Még nem élünk együtt. Természetesen bemutattam a lányomnak, ez alap. Olyan nőnek, akit Amira nem fogad el, nincs helye az életemben. Nekem mindig a lányom lesz a legfontosabb. Imádom őt, rengeteget foglalkozom vele. Ezt kevés hölgy fogadja el, ezért nehéz partnert találnom. Egy magyar hölgy, aki sokáig élt külföldön. Nevet nem mondok, mert nem közszereplő. Még réges-régen, amikor a tévében dolgoztam, és show-kat gyártottam, akkor találkoztam vele először. Ő volt az egyik táncos. De akkor még nagyon fiatal volt, én pedig nős. Követtem a külföldi pályafutását is. Nekem imponál, ha egy fiatal kimegy a nagyvilágba, és nemzetközi karriert épít. Ő balett-táncos volt. Meghívtuk, mert az egyik műsorszámhoz szükségem volt egy balett-táncosra. Akkor még csak 16-17 éves lehetett. Ez nagyon-nagyon régen volt. Aztán kiment tanulni, de nem a balett volt a fő tantárgya az egyetemen. Végül teljesen más karriert futott be. Nekem nagyon imponál, ha egy nőnek van célja az életben. Nem az esetem az a típus, aki csak a szépségével foglalkozik, és elvárja, hogy minden mást egy férfi oldjon meg helyette. Az erős, magabiztos nőket szeretem, és ő az. Gyönyörű nő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.