Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja Hazel O'Connor

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Horst Galuschka -
Benny Hill metoo szexuális zaklatás Hazel O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas évek híres punk-királynője, Hazel O'Connor azt állítja, hogy Benny Hill zaklatta őt.

Az eset 1976-ban történt, a humorista lakásán. Benny Hill munkát ajánlott az akkor 21 éves Hazelnek, cserébe viszont szexet akart. A nő távozni akart a helyszínről, Hill viszont révetette magát. Az énekesnőt rettenetesen megviselte ez a szörnyű támadás, ugyanis öt évvel azelőtt, 16 éves korában megerőszakolták Marokkóban.

Hazel O'Connor, a nyolcvanas évek punk-királynője szexuális zaklatással vádolja Benny Hillt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Horst Galuschka

O'Connor táncosként dolgozott Bejrútban és Japánban. Mikor visszatért Londonba ő lehetett volna a Benny Hill lányok egyike. Az állás miatt találkozott Hillel a humorista lakásán. Hill szexi képeket mutogatott azokról a nőkről, akikkel már együtt dolgozott és arról beszélt, hogy azok mennyire vonzónak találták őt. Aztán feltette a kérdést O'Connornak is: "Te is vonzónak találsz?"

"Undorral töltött el mindez, és el akartam menni, de rámvetette magát. Aztán ellöktem magamtól és elrohantam" - meséli az énekesnő.

Benny Hillt szexuális zaklatással vádolják Forrás: Origo

Bár nincs arra bizonyíték, hogy Hill bármelyik neki dolgozó lánnyal erőszakoskodott volna, O'Connor számára egyértelmű volt a szituáció: szexért cserébe kaphatta volna meg a munkát. Benny Hill 1992-ben hunyt el, így már nem tudja megvédeni magát - írta meg a Mirror.

Eljegyezték Nyári Diát, a Barátok közt sztárját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-eljegyeztek-nyari-diat-a-baratok-kozt-sztarjat-foto.htmlEljegyezték Nyári Diát, a Barátok közt szexi sztárját.TV + SztárokOrigoTakács Nikolas nevet változtat, ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-takacs-nikolas-nevet-valtoztat.htmlTakács Nikolast nem sokáig fogják már így hívni? Névváltoztatást tervez...TV + Sztárok--Ördög Nórit intim helyzetben fotózta férje: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ordog-norit-intim-helyzetben-fotozta-ferje-foto.htmlÖrdög Nóri és férje, Nánási Pál irigylésreméltó családi életet élnek. Szeretik egymást és a gyereknevelés mellett jut idejük kettesben is eltölteni egy kis időt. Pali ezúttal azt fotózta, hogyan alszik kedvese.TV + SztárokBódi Sylvi megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-bodi-sylvi-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal sem takargatta magát...TV + Sztárok--Árpa Attila új kedveséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-arpa-attila-uj-szerelmerol-meselt.htmlÁrpa Attila csak nagyon ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett.TV + Sztárok--A London Kids esett ki a csapatok közül az X-Faktorból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-a-london-kids-esett-ki-a-csapatok-kozul-az-x-faktorbol-video.htmlAz X-Faktor második élő show-jában Mézes Norbi mellett a London kids is kiesett a versenyből.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.