Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Erdélyi Mónikát mindenki a Mónika show című műsorból ismeri, a sztár egy ideje már nem vezetett saját műsort, egészen mostanáig.

Cukrászműsor háziasszonyaként láthatjuk hamarosan Erdélyi Mónikát, aki az elmúlt években nem volt látható saját műsorokban. Szerepelt ugyan az Édes életben és a Fem3Café műsorában is, ám ezúttal egy szokatlan szerepben láthatjuk majd.

Erdélyi Mónika Forrás: Femcafé

"Már a Cukrászok forgatása alatt is nagyon örültem annak, hogy rutinos szakemberektől leshetek el egy-két konyhai trükköt. A vendégeimmel részletesen átvesszük a recepteket, azok buktatóit, hogy a nézők gond nélkül el tudják készíteni a finomságokat. Az adások alatt nagy klasszikusok éppúgy az asztalra kerülnek, mint egy-két „újhullámos" édesség vagy cukormentes sütemény" - mesélte Mónika a Borsnak.

Ördög Nóra nem akarja hármasban csinálni Majkával: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ordog-nora-nem-akarja-harmasban-csinalni-majkaval-video.htmlÖrdög Nóra és férje, Nánási Pál is játszottak Majka műsorában, Az 50 milliós játszmában, ahol plusz egy információt is sikerült megtudni a tévénézőknek...TV + Sztárok--Szinetár Dóra ezért posztolta régi képét: most kiderülthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-szinetar-dora-ezert-posztolta-regi-kepet.htmlA napokban posztolt nosztalgikus fotót Szinetár Dóra: régi borítóképeit osztotta meg rajognóival. Most az is kiderült, miért tette.TV + Sztárok--A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban sírta el magát Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban-sirta-el-magat-homonnay-zsolt.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban vendégeskedett Homonnay Zsolt és fia, Zsombor. A fiú elárulta, édesapjának jellemző tulajdonsága, hogy szomorú, ha nem lehet a gyerekeivel. A színész és Polyák Lilla tavaly váltak el, így a srácok az addiginál kevesebb időt töltenek vele. TV + SztárokMTI/Honéczy BarnabásRisztov Éva talkshow-ja a szexuális botrányok miatt maradt el a Játékszínbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-risztov-eva-talkshow-ja-a-szexualis-botranyok-miatt-maradt-el.htmlA napok óta tartó magyar illetve hollywoodi szexbotrány miatt döntöttek úgy Risztov Éva és a műsor alkotói, hogy elnapolják a Játékszínben megrendezett talkshow-jukat. TV + Sztárok--A nyilvánossághoz fordult segítségért Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-a-nyilvanossaghoz-fordult-segitsegert-szabo-zsofi-kiskutyat-talalt.htmlNyíregyházán figyeltek fel egy egyedül kóborgó kiskutyára Zsófiék. Befogadták, és a Facebookon keresztül kezdték keresni a gazdáját. TV + SztárokOrigoMerész dekoltázst villantott Monica Belluccihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-meresz-dekoltazst-villantott-monica-bellucci-szineszno.htmlAz 53 éves Monica Bellucci alakját a húszévesek is megirigyelhetnék. Az alábbi fotót elnézve mindenképpen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.