Ezért kaptak az X-Faktor versenyzői erős kritikákat Radics Gigi és Puskás Peti szerint: videó

X-Faktor Puskás Peti Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor második élő showja nem úgy sikerült, mint az első. Ezt a mentorok is nehezményezték.

A szombati adásban nem záporoztak úgy a dícsérő szavak a mentorok részéről, mint az első élő show-ban. Több versenyző is kemény kritikát kapott. A Life.hu riportere Radics Gigivel és Puskás Petivel készített interjút, amiben a mentorok elárulják, miért teljesíthettek gyengébben a versenyzők.

Újabb nők meséltek arról, hogy Marton László zaklatta őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ujabb-holgyek-meseltek-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatta-oket.htmlA Harvey Weinstien botrány kirobbanása után hazánkban is felültötte a fejét egy nagyon komoly szexuális zaklatásról szóló hír. Sárosdi Lilla nyilatkozata indította el a lavinát, aki végül azt is elárulta, ki az illető: Marton László a Vígszínház főrendezője azóta lemondott pozíciójáról, amíg az eset nem kerül tisztázásra. TV + Sztárok--Hámori Gabriella, színésznő gyönyörű kismama: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-hamori-gabriella-szineszno-gyonyoru-kismama-foto.htmlHámori Gabriella bár nem mesélt még terhességéről, hatalmas pocakját nem tudja már eldugni.TV + Sztárok--Erdélyi Mónika új műsort kapott, Sütisuli néven lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-erdelyi-monika-uj-musort-kapott-sutisuli.htmlBár Erdélyi Mónikát mindenki a Mónika show című műsorból ismeri, a sztár egy ideje már nem vezetett saját műsort, egészen mostanáig. TV + Sztárok--Szinetár Dóra ezért posztolta régi képét: most kiderülthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-szinetar-dora-ezert-posztolta-regi-kepet.htmlA napokban posztolt nosztalgikus fotót Szinetár Dóra: régi borítóképeit osztotta meg rajognóival. Most az is kiderült, miért tette.TV + Sztárok--Ezért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigoSzexuális zaklatás miatt kirúgták Chris Savinóthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-chris-savinot-is-kirugtak-a-zaklatasok-miatt.htmlA Nickelodeon kirúgta Chris Savinót a Lármás család egyik alkotóját, miután többen is megvádolták szexuális zaklatással. A neten számos olyan videó található, amelyekben Savino beszél a sikeres meséről, ezeket mind elárasztották a negatív értékelések. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.