Sztriptíztáncosként dolgozik Molnár Anikó bátyja

Forrás: FEM3 -
Molnár Anikó sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokat tudunk Molnár Anikó bátyjáról, talán csupán annyit, hogy nemrégen volt az esküvője. Lapinformációk szerint a srác sztriptíztáncosként dolgozik, bármilyen alkalomra "megrendelhető".

"Igazi férfi akik nem szeretnek csontokkal játszani. 22 éve vagyok Chippendales táncos, mondhatni tudom mitől döglik az a légy. Ha lehet olyat mondani, hogy eredeti, hamísítatlan Chippendales tánc, akkor arra készüljön aki engem hív. Legyen egy szülinapi meglepi buli, limuzinos fuvaros megrendelés, én odateszem magam!" - olvasható Attila oldalán.

Forrás: FEM3

X-Faktor: Mézes Norbert és a London Kids esett kihttp://www.life.hu/sztarok/20171022-x-faktor-mezes-norbert-es-a-london-kids-esett-ki-a-masodik-elo-adasban.htmlJövő szombaton már csak 8 versenyző állhat az X-Faktor színpadára. TV + SztárokOrigoA nyilvánossághoz fordult segítségért Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-a-nyilvanossaghoz-fordult-segitsegert-szabo-zsofi-kiskutyat-talalt.htmlNyíregyházán figyeltek fel egy egyedül kóborgó kiskutyára Zsófiék. Befogadták, és a Facebookon keresztül kezdték keresni a gazdáját. TV + SztárokOrigoÍgy fest most az egykori szépségkirálynő, Laky Zsuzsi és két kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-igy-fest-most-az-egykori-szepsegkiralyno-laky-zsuzsi-es-ket-kislanya-vigyazat-gyerekkel-vagyok.htmlLaki Zsuzsiék remekül teljesítették a Vigyázat, gyerekkel vagyok feladatait, így nem meglepő, hogy végül a nyertesek is ők lettek. TV + SztárokOrigoSe enni, se aludni nem tud Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20171021-se-enni-se-aludni-nem-tud-aradszky-laszlo-ozvegye-eva.htmlElképesztően lefogyott Aradszky Éva. Az énekes özvegye alig bír enni, a fia és a barátnője próbál gondoskodni róla. TV + Sztárok--Megmutatta lányát Kautzky Armandhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megmutatta-lanyat-kautzky-armand-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlKautzky Armand és lánya, valamint Dévényi Tibor és fia, Máté a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szombat esti adásában mérkőznek meg egymással. TV + Sztárok--Kiderült: Szenes Iván hozta össze Balázs Klárit és Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szenes-ivan-hozta-ossze-balazs-klarit-es-korda-gyorgyot.htmlÉvtizedes sztori került elő Kordáékról a Szenes Iván-emlékkoncerten. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.