Nagy Réka Várkonyi Andrea gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 csinos műsorvezetője, Nagy Réka meglepő dolgot mondott Várkonyi Andrea műsorában, a Micsoda Nők!-ben.

Nagy Réka legutóbbi barátja Király Viktor volt, akivel márciusban szakítottak. Az énekesre már újra rátalált a szerelem, őj barátnőjét is megmutatta, Réka azonban még egyedül van. Réke elárulta, hogy nem aggódós tipus, de néha bizony rájön a para a gyerekvállalás miatt, és ilyenkor arra gondol, hogy nem kellett volna szakítani valamelyik korábbi párjával, aki tökéletes apa lett volna.

"Pár hét eltelik, nem érezek semmit, majd meglátom, hogy a te gyereked milyen gyönyörű és teljesen felhergelem magam. És akkor kiakadok és felhívok valakit. Utána megnyugszom, elmondom neki 40 percben, hogy lehet, hogy nem kellett volna vele (valamelyik volt barátjával - a szerk.) szakítani, tökéletes apa típus" - mondta Várkonyi Andreának Réka, aki egyébként imádja a gyerekeket.

Berki Krisztián máris becsajozott: kézenfogva sétált új kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-berki-krisztian-maris-becsajozott-kezenfogva-setalt-uj-kedvesevel.htmlAlig pár hete jelentette be szakítását Berki Krisztián és Hódi Pamela, de úgy tűnik, hogy az izmos celebre máris rátalált a szerelem. Egy szőke hölggyel sétálgatott Budapest utcáin.TV + SztárokOrigoBenny Hillt szexuális zaklatással vádolja Hazel O'Connor http://www.life.hu/sztarok/20171022-benny-hillt-szexualis-zaklatassal-vadolja-hazel-oconnor.htmlA nyolcvanas évek híres punk-királynője, Hazel O'Connor azt állítja, hogy Benny Hill zaklatta őt. TV + Sztárok--Kitűzte az esküvő napját Polyák Lilla és Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-kituzte-az-eskuvo-napjat-polyak-lilla-es-gomori-andras-mate.htmlSokan nem hitték, hogy a 41 éves Polyák Lilla és a 16 évvel fiatalabb Gömöri András Máté sokáig együtt lesznek. Az Operettszínház művészei azonban már a gyűrűket is megvették. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Oláh Gergő esett ki a hetedik műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-sztarban-sztar-olah-gergo-esett-ki-a-hetedik-musorbol.htmlHetedik adásához érkezett vasárna este a TV2 népszerű műsora, a Sztárban sztár. Az ismert énekesek közül ismét távoznia kellett valakinek.TV + SztárokOrigoEljegyezték Nyári Diát, a Barátok közt sztárját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-eljegyeztek-nyari-diat-a-baratok-kozt-sztarjat-foto.htmlEljegyezték Nyári Diát, a Barátok közt szexi sztárját.TV + SztárokOrigoTakács Nikolas nevet változtat, ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-takacs-nikolas-nevet-valtoztat.htmlTakács Nikolast nem sokáig fogják már így hívni? Névváltoztatást tervez...TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.