George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney a feleségével és az anyósával érkezett egy filmpremierre, amin lencsevégre is kapták a családot. 

George Clooney a felesége és az anyósa társaságában érkezett a Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház című filmjének premierjére. A premier napján, október 22-én a meghívottak a The Regency Village Theaterben nézhették meg először a produkciót.

George Clooney anyósa fantasztikusan néz ki: fotó Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/River / Mega

A nagy napra mindenki nagyon kicsípte magát, a Clooney-házaspár is igen jól nézett ki. Nem látszik rajtuk, hogy két kisbaba nevelésével töltik a mindennapjaikat, de Amal édesanyja is fantasztikusan nézett ki.

Reméljük a természete is ugyanilyen pozitív, mert ebben az esetben a sztárapuka igen szerencsés helyzetben van. Amal édesanyja egyébként a szülést követően egy időre odaköltözött a házaspárhoz, hogy segítsen nekik gondozni a két kicsit.

George Clooney bepöccent, perelni készül

Hatalmas érdeklődés követte azt a fotót, amely a francia Voici magazin címlapján jelent meg a Clooney-ikrekről, illetve a frissen szült édesanyáról. A hollywoodi színész azonban már nem volt olyan boldog a képek láttán, mint a rajongók....

Stohl András és volt szerelmének, Ancsikának a kapcsolata rendeződötthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-stohl-andras-es-ancsika-kapcsolata-rendezodott.htmlStohl András csaknem egy éve hagyta ott Ancsikát, azóta nem sokat lehetett tudni kettejük kapcsolatáról. Hétvégén azonban kiderült, hogyan is viszonyulnak egymáshoz. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott az X-Faktor sztárja, az extrém külsejű Erdős Violahttp://www.life.hu/sztarok/20171024-osszeomlott-az-x-faktor-sztarja-erdos-viola.htmlAz X-Faktor második élő showja is bővelkedett izgalmakban... TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea a Facebookon jelentette be: Bochkor Gábor nem halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20171023-bochkor-gabor-halalhiret-keltettek-az-interneten.htmlBochkor Gábor halálhírét keltették az interneten, Várkonyi Andrea pedig a közösségi oldalán tisztázta a dolgokat.TV + Sztárok--Vicces baki a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-vicces-baki-a-sztarban-sztar-musoraban-a-szeresd-a-testem-baby-cimu-szam-kozben.htmlJót szórakozhattak a nézők vasárnap este a TV2 Sztárban sztár műsora alatt. A Szeresd a testem baby című szám közben pedig nem csak Majka lett vizes, de szem sem maradt szárazon: a röhögéstól. TV + SztárokOrigoSzópárbajba keveredett Majka és Ördög Nóra férje, Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20171023-szoparbajba-keveredett-majka-es-ordog-nora-ferje-nanasi-pal.htmlAz 50 milliós játszma műsorvezetője, Majka és Nánási Pál nem kímélték egymást a kamerák előtt. TV + Sztárok--Luxusfeleség Vivi: "Fecsó mértékkel igyon!"http://www.life.hu/sztarok/20171023-luxusfeleseg-vivi-interu-fecso-mertekkel-igyon.htmlAz Origónak adott interjút Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című reality egyik főszereplője. A szolgás mondatáról elhíresült szőkeség most is őszinte volt, mint mindig.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.