Otthon szeretné világra hozni harmadik gyermekét Katalin

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
terhesség szülés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők ezrei akarják követni a hercegné példáját. 

Azt tudjuk, hogy Nagy-Britanniában Katalin hercegné nők ezrei számára jelent követendő példát. Sokan igyekeznek leutánozni az öltözködési-stílusát, az aktuális hajviseletét, de mostmár a szüléssel kapcsolatos terveit is.

Katalin hercegné és Sarolta Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Kiszivárgott ugyanis nemrég, hogy a kétgyermekes édesanya a harmadik csemetéjét otthon szeretné világra hozni. Az értesülések szerint Katalin véleménye olyan kardinálisnak számít, hogy a hír felbukkanása után 44%-kal megnőtt a bábák iránti érdeklődés az országban.

Bizonyos híresztelések szerint a hercegné már a második gyermekét, Saroltát is otthon szerette volna megszülni, ám az orvosai veszélyesnek találták a tervét, ezért végül kórházban adott életet a kislánynak. Vajon ezúttal fejet hajtanak az akaratának? - írta meg a RedBookMag.

Kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg unokatestvérek

Katalin hercegnőről mindenki úgy gondolta, hogy ő az a hétköznapi lány, akinek élete a valóra vált tündérmese. Rokonait elnézve viszont hamar kiderül, hogy köze sincs a civil lányokhoz: ő például a rokonai között tudhatja Ellen DeGenerest, na meg a férjét!

Ázsia Expressz: kiborultak a sztárok, Berki Krisztián térden állva könyörgötthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-kiborultak-a-sztarok-az-azsia-expresszben-beri-terden-allva-konyorgott.htmlNovember 7-től indul a TV2 Ázsia Expressz című műsora, melyben 7 sztárpár embert próbáló feladatokra vállalkozott: sokakat megtört az idegen országban eltöltött idő, Berki Krisztián térden állva könyörgött a helyieknek. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka csodálatos levelet kapott http://www.life.hu/sztarok/20171024-ezt-a-szivbemarkolo-levelet-kapta-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka rendkívül meghatódott a levélen, amit a követőinek is megmutatott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAsszisztensét is zaklatta Harvey Weinstein: 40 milliót fizetett a hallgatéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-asszisztenset-is-zaklatta-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein áldozatainak száma egyre csak nő: ezúttal egy volt asszisztense tálalt ki a zaklatásról. Hiába kapott 40 milliót a hallgatásáért, inkább visszafizeti, minthogy csendben maradjon. TV + Sztárok--Stohl András és volt szerelmének, Ancsikának a kapcsolata rendeződötthttp://www.life.hu/sztarok/20171024-stohl-andras-es-ancsika-kapcsolata-rendezodott.htmlStohl András csaknem egy éve hagyta ott Ancsikát, azóta nem sokat lehetett tudni kettejük kapcsolatáról. Hétvégén azonban kiderült, hogyan is viszonyulnak egymáshoz. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott az X-Faktor sztárja, az extrém külsejű Erdős Violahttp://www.life.hu/sztarok/20171024-osszeomlott-az-x-faktor-sztarja-erdos-viola.htmlAz X-Faktor második élő showja is bővelkedett izgalmakban... TV + SztárokOrigoAbortusza volt a Luxusfeleségek sztárjának, Vasvári Viviennekhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-abortusza-volt-a-luxusfelesegek-sztarjanak.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című megosztó reality gazdag feleségek hétköznapjait mutatja be. 5 szép és tehetős nő enged bepillantást otthonába, családi életébe, sokszor többet is láttatnak, mint amennyit a jóízlés megenged. Ezúttal a csapat szőke hisztérikája mesélt múltbéli tragédiájáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.