Oroszlán Szonja megszólalt a molesztálásokkal kapcsolatban

Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja -
Marton László molesztálás metoo Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja hosszú Facebook-posztban mondta el véleményét az egy-két hete kitört molesztálási botrányról. Ő nem érintett, soha senki nem bántotta, de szerinte a nők igenis tehetnek róla, ha egy férfi félreérti őket. 

Sokan mondják el véleményüket a molesztálásokról, ezúttal Oroszlán Szonja is megszólalt: a színésznő is dolgozott Marton Lászlóval, de őt soha semmilyen atrocitás nem érte, sem a főrendezőtől, se mástól. Nem bántották és nem kényszerítették semmire, de úgy gondlja, hogy a nők igenis tehetnek arról, ha félreértik őket a férfiak.

Oroszlán Szonját soha nem molesztálták Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

Ha egy férfi tiszteletlenül közeledik és elkezdi a nyomulós dumát, ott kell hagyni, ahol van.




Amióta a pályán vagyok, én vagyok az ügyeletes "szőke bombázó". Megint el kell, mondjam, nem az én szerepköröm szerintem, de boldogan csináltam. Az a lány/nő tudtam lenni, aki sosem voltam. Eljátszhattam bármilyennek. Le kellett vetkőznöm néha, de - bármennyire is introvertált alkatnak tartom magam - meg akartam oldani a szerepeket. Musicalekben dobáltam a lábaimat, énekeltem, táncoltam miniruhában, szteppcipőben, jöttem le tollakkal a hátamon a lépcsőn, stb. Adod azt, amit egyébként nem csinálnál, bevállalva egy csomó mindent, amit egyébként nem vállalnál, csak mert színész vagy és bármit megtehetsz. Bármi belefér és ez fenomenális. Miközben én egy baromi konzervatív csaj vagyok.


Ebben a világban, ahol most divat a női emancipáció, most épp meg vagyunk sértődve férfiakra. Most ki lehet adni, bátrak leszünk és lázadunk. De ez csak minket stresszel. Nem ettől leszünk emancipáltak és erős nők, hanem az önmagunkba vetett hitünktől.


Nem érdekes, hogy mit gondol rólunk a Világ.

Oroszlán Szonja"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.