Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák még a nők is

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van.  

Köllő Babett korábban már megmutatta hogyan is telik egy napja: a 38 éves szépségnek egy kis délelőtti botox nem jelent gondot, ahogy az sem, hogy a fél világ bepillantást nyerhet a dekoltázsába. Ezek után nem csoda, hogy többen is szexuális felhívásokkal bombázzák, főleg mióta szerepet vállalt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban:

Köllő Babett férfiak és nők körében is igen közkedvelt Fotó: Polyak Attila - Origo

"Olyan hirtelen jött ez a nagy érdeklődés, meg kell még szoknunk a férjemmel. Az extrém üzeneteket mindig megmutatom neki, nagyokat nevet rajtuk. Egyébként egyikre sem válaszolok, törlöm őket. A kigyúrt férfiaknak ezennel üzenem: felesleges időpazarlás, amit csinálnak, nem bukom a kockákra. A személyiségbe és a tehetségbe tudok beleszeretni, nekem csak a férjem létezik" - mondta határozottan a szőke szépség.

Elmondása szerint kifejezetten megdöbbentő, hogy az emberek milyen intenzíven ostromolják őt, még a nők is:

"A férfiak már az első üzenetben fotókat küldenek magukról, és el akarnak hívni vacsorázni, a nők pedig konkrétan rákérdeznek, hogy voltam-e már nővel, és érdekel-e a gyengébbik nem. Nem, nem érdekelnek a nők! Nem látják, hogy boldog családi életet élek?!" - írta meg a Bors.

Köllő Babett reagált a Feleségek luxuskivitelben paródiára

Szuper paródia készült Dancsó Péter tolmácsolásában a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. Köllő Babett megnézte a felvételt, és elmondta, hogyan vélekedik arról, hogy kifigurázzák: videó!

Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lányahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-van-egy-fogadott-lanya.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. TV + SztárokOrigoDér Heni és Vincze Gábor szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20171025-szakitott-der-heni-es-vincze-gabor.htmlDér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? TV + Sztárok--Liptai Claudia a Sztárban sztár élő adásában bírálta Bereczki Zoltánt korábbi produkciójáérthttp://www.life.hu/sztarok/20171025-liptai-claudia-biralta-bereczki-zoltant-korabbi-produkciojaert.htmlLiptai Claudia nem győzte dicsérni Oláh Gergőt, aki Presser Gábor bőrbe bújt. Úgy méltatta az énekest, hogy közben a Sztárban sztár előző szériáiban Presser Pici bőrébe bújt előadókat pedig szidta, főleg Bereczki Zoltánt: Claudia szerint az az előadás a színész mélyrepülése volt. TV + Sztárok--Stohl András ismét megszólalt a molesztálásokról a botrányos kijelentései utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-stohl-andras-ismet-megszolalt-a-molesztalasokrol.htmlStohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsősz Boginak, a Feleségek Luxuskivitelben szereplőjének apja ivott és verte őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171025-csosz-boginak-az-apja-ivott-es-verte-oket.htmlFényűző élete miatt ma már sokan irigylik Csősz Bogit, de a gyerekkorát biztosan nem szeretnék. A Feleségek Luxuskivitelben szereplője szörnyű dolgokon ment keresztül kislányként: apja verte édesanyját és őt is. Alkoholista volt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVolt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.