Stohl András ismét megszólalt a molesztálásokról a botrányos kijelentései után

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Marton László Stohl András molesztálás metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. 

Stohl András és Pataki Zita a pénteki Morning Show-ban fejtették ki a véleményüket Marton László molesztálási botrányáról. A színész hosszú évekig dolgozott a főrendezővel, ezért gondolta úgy műsorvezető-társa, hogy kompetens lesz a témában. Stohl ki is fejtette véleményét, Marton László szerinte egy igazi úriember.

Stohl András magyarázkodni kényszerült Fotó: Polyák Attila - Origo

Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy. Stohl hozzátette, őt is rengetegen feljelenthetnék szexuális zaklatásért, hiszen Pataki Zitának is megsimogatja időnként a vállát és a fenekét is megfogta már. Stohl később pedig azt fejtette ki, hogy a főnökök mindenhol magukévá teszik a beosztottakat. Ezek miatt a mondatok miatt kényszerült magyarázkodásra Pataki Zita és Stohl is.

Az erőszak minden formáját elutasítjuk,

Blikk

Csősz Boginak, a Feleségek Luxuskivitelben szereplőjének apja ivott és verte őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171025-csosz-boginak-az-apja-ivott-es-verte-oket.htmlFényűző élete miatt ma már sokan irigylik Csősz Bogit, de a gyerekkorát biztosan nem szeretnék. A Feleségek Luxuskivitelben szereplője szörnyű dolgokon ment keresztül kislányként: apja verte édesanyját és őt is. Alkoholista volt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVolt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--Varga Viktor megkomolyodott, és ikreket szeretne http://www.life.hu/sztarok/20171024-varga-viktor-bevallotta-hogy-ikreket-szeretne.htmlVarga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja véleménye a Marton-ügyről komoly indulatokat váltott kihttp://www.life.hu/sztarok/20171024-oroszlan-szonja-velemenye-komoly-indulatokat-valtott-ki.htmlOroszlán Szonja elmondta egy hosszú posztban véleményét a Marton-ügy kapcsán. Igazi kommentháborút indított el vele... TV + Sztárok--Nyolcadik nő vallott Marton László zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-marton-laszlo-ellen-mar-nyolc-no-vallott.htmlMarton Lászlóról először Sárosdi Lilla vallott, őt követte több nő is név nélkül, ezúttal a nyolcadik áldozata is előállt a történetével. TV + Sztárok--Stohl András is megszólalt a Marton László ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-stohl-andras-is-megszolalt-a-marton-laszlo-ugyben-ez-a-velemenye.htmlStohl András, aki személyesen is ismeri a szexuális zaklatással vádolt Marton Lászlót, szintén elmondta véleményét a Class Fm reggeli adásában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.