Sárosdi Lillát egy véletlen találkozás sarkallta vallomásra: úgy érezte, belehal, ha nem mondja el

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula -
Marton László Sárosdi Lilla zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sársodi Lilla írta meg először történetét, támadóját először nem nevezte meg, majd mégis nyilvánosságra hozta az illető kilétét. Összesen nyolcan vallottak már Marton László ellen, az első lépést megtevő színésznő pedig elárulta, miért is mondta el ő a történetét.

Sárosdi Lilla Facebook-oldalán megosztotta zaklatásának történetét: egy neves rendező próbálta orális szexre kényszeríteni, de Lilla elsírta magát. Az ő története még sok nőt arra sarkallt, hogy előálljanak a sajátjukkal, összesen nyolcan állítják, hogy Marton László zaklatta és megalázta őket. Mindenki úgy gondolja, hogy az egész ügyet az amerikai molesztálási botrány robbantotta ki, de nemcsak ez áll az első vallomás hátterében. Sárosdi Lilla elárulta, miért is írta ki történetét.

Ezért írta ki magából történetét Sárosdi Lilla Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula

úgy döntöttem, hogy kiírom magamból, mert belehalok.

Magyar Narancsnak

Verebes István találkozott Marton Lászlóval: szerinte öngyilkos lesz a rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-szerint-marton-laszlo-meg-fog-halni.htmlMár nyolc nő vallott arról, hogy Marton László molesztálta, zaklatta őket. A Vígszínház volt főrendezőjét Verebes István védelmébe vette: szerinte vagy öngyilkos lesz, vagy meghal ettől az egésztől. TV + SztárokOrigoVerebes István elárulta, barátja lányát zaklatta egy másik vígszínházi rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-baratjat-zaklatta-egy-masik-vigszinhazi-rendezo.htmlVerebes István másodjára beszél nyilvános a kirobbant zaklatási ügyről Rónai Egonnak, ezúttal arról, hogy együtt érez mindenkivel, akinek van ilyen története. Ezen felül egy döbbenetes dolgot árult el: barátja lányát egy másik rendező zaklatta ugyanabban a színházban.TV + SztárokOrigoCate Blanchett beszédét állva tapsolták: a nők nem azért öltöznek szexin, mert szexet akarnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-cate-blanchette-beszedet-allva-tapsoltak.htmlCate Blanchett kifakadt a szexuális erőszak és a molesztálási botrányok miatt, beszédét állva tapsolták: leszögezte, a nők nem azért öltöznek fel szépen, mert szexet akarnak! TV + Sztárok--Weinstein-ügy: durva részleteket mesélt egy másik asszisztens is (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171025-igy-kenyszeritette-egykori-asszisztenset-szexre-harvey-weinstein.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Harvey Weinstein asszisztense is a producer áldozatává vált, aki még pénzt is ajánlott a nőnek a hallgatásáért cserébe. Zelda Perkinstől masszírt kért a férfi, majd ezt követően megpróbálta beráncigálni őt az ágyba.TV + Sztárok--Puzsér Róbert is reagált a molesztálási botrányra: Stohl Andrást is bíráltahttp://www.life.hu/sztarok/20171025-puzser-robert-is-reagalt-a-molesztalasi-botranyra.htmlPuzsér Róbert sem maradt ki, a molesztálásokról, nemi erőszakról és hatalommal való visszaélésről ő is elmondta a véleményét. Hosszú Facebook-posztban reagált a többi között Stohl András megnyilvánulására. TV + SztárokOrigoEzért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.