Harvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőt

Forrás: AFP/Angela Weiss -
metoo Harvey Weinstein Natassia Malthe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Winstein sok nőt zaklatott, és többen konkrét nemi erőszakkal is vádolják. Most egy újabb színésznő állítja, hogy megerőszakolta őt Harvey Weinstein a BAFTA után. Natassia Malthe hotelszobájába betört a rendező.

Harvey Weinstein ellen már nagyon sok nő vallott, vannak, akik csak szexuális zaklatással vádolják, de vannak, akik ennél sokkal komolyabb dolgokkal: nemi erőszakkal. A most valló színésznő is azt állítja, hogy a neves producer betört a hotelszobájába és megerőszakolta. Natassia Malthe először beszélt a nyilvánosság előtt a történtekről.

Harvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőt Forrás: AFP/Angela Weiss

Az eset 2008-ban történt a BAFTA után, ahova Harvey Weinstein a felségével érkezett. A producer a díjátadót követően

betört Natassia Malthe hotelszobájába, leült az ágyra, és elkezdett maszturbálni,

miközben olyan híres színésznők nevét sorolta, akikkel lefeküdt. Ezután Harvey leteperte és megerőszakolta annak ellenére, hogy Natassia kérte, hagyja abba. Harvey nem viselt óvszert, a színésznő még az ejakuláció előtt el tudta lökni magától a férfit, aki ismét maszturbált majd kiment a szobából.

Olyan voltam, mint egy halott. Feküdtem teljes undorral"

mondta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.