Kozso megfenyegette alkalmazottját az áramlopási feljelentése miatt

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
fenyegetés áramlopás feljelentés Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso volt üzletvezetője, Zoli jelentette fel az énekest a teaházában történt szabálytalanságok miatt, ami a többi között az áramlopás volt. Megpróbálta az énekest előtte jobb belátásra bírni, de nem sikerült. Kozso viszont állítólag fenyegetéssel próbálta visszavonatni a feljelentést: Zoli barátnőjét kereste meg.

Kozso egykori üzletvezetője megelégelte az áldatlan állapotokat, és úgy döntött, feljelenti az énekest. Állítása szerint Kozso teaházában áramlopást követett el, de ezen kívül bőven voltak még bajok: penészes volt minden és kukacok mászkáltak a teában. Zoltán megpróbálta jobb belátásra bírni az énekest, de az állítólag hajthatatlan volt. Ekkor döntött úgy az üzletvezető, hogy feljelentést tesz.

Kozso megfenyegette volt alkalmazottját Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Kozso ezután megkereste Zoltán barátnőjét, aki szintén alkalmazott volt egykor a teaházban.

Azt mondta: ha nem teszem, rám, illetve ránk keni az egész áramlopást, és évekre börtönbe csukat.

"Kiderült, hogy igazunk volt, nem a levegőbe beszéltünk"

Marton László bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, megsértette őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171026-marton-laszlo-bocsanatot-kert.htmlMarton László, a Vígszínház főrendezője az ellene felhozott zaklatási vádakra közleményben reagált. A rendező ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy megsértette őt. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Főállású anya vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20171026-csobot-adel-foallasu-anya.htmlIstenes Bence műsorvezetőtársa az idei Comet gálán Csobot Adél lesz. A mindig vidám énekesnő elárulta, mivel tölti manapság az idejét, és arról is beszélt, hogy szerinte hogyan tud majd együttműködni a színpadon gyermeke apjával.TV + Sztárok--Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-eszenyi-enikot-vadoljak-tudott-marton-ugyeirol-a-vigszinhaz-ugyvedje-reagalt.htmlEszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. TV + Sztárok--Harvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20171026-harvey-weinstein-megeroszakolta-natassia-malthet.htmlHarvey Winstein sok nőt zaklatott, és többen konkrét nemi erőszakkal is vádolják. Most egy újabb színésznő állítja, hogy megerőszakolta őt Harvey Weinstein a BAFTA után. Natassia Malthe hotelszobájába betört a rendező. TV + Sztárok--Sárosdi Lillát egy véletlen találkozás sarkallta vallomásra: úgy érezte, belehal, ha nem mondja elhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-ezart-vallott-sarosdi-lilla-ugy-erezte-belehal-ha-nem-mondja-el.htmlSársodi Lilla írta meg először történetét, támadóját először nem nevezte meg, majd mégis nyilvánosságra hozta az illető kilétét. Összesen nyolcan vallottak már Marton László ellen, az első lépést megtevő színésznő pedig elárulta, miért is mondta el ő a történetét. TV + SztárokOrigoVerebes István találkozott Marton Lászlóval: szerinte öngyilkos lesz a rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-szerint-marton-laszlo-meg-fog-halni.htmlMár nyolc nő vallott arról, hogy Marton László molesztálta, zaklatta őket. A Vígszínház volt főrendezőjét Verebes István védelmébe vette: szerinte vagy öngyilkos lesz, vagy meghal ettől az egésztől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.