Verebes István nemet mondott egy darabra: a művésznő az altestét mosta a színpadon

Forrás: Youtube/ATV -
Verebes István nem darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István a Marton László-ügy kapcsán többször nyilatkozott, ezúttal arról is beszélt, hogyan utasított vissza ő egy szerepet, amikor úgy érezte, ez nem méltó hozzá: a primadonnát játszó színésznő az altestét mosta a színpadon!

Verebes István a Marton-ügyről nyilatkozott Rónai Egonnak már másodjára. A színész leszögezte, együtt érez az éldozatokkal, ugyanakkor azt is kifejezte, hogy nem érti, miért nem szóltak az áldozatok, miért nem utasították vissza, vagy miért nem csináltak botrányt.

Ő tudott nemet mondani,

el is mesélte az abszurd történetét.

Verebes István elmondta saját történetét Forrás: Youtube/ATV

"

benéztem a színpadra, és azt láttam, hogy a primadonnát játszó művésznő guggol egy lavorba és az altestét mossa, miközben énekel.

Miért nincs az, hogy most szólok, most utasítom vissza?"

Marton László bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, megsértette őkethttp://www.life.hu/sztarok/20171026-marton-laszlo-bocsanatot-kert.htmlMarton László, a Vígszínház főrendezője az ellene felhozott zaklatási vádakra közleményben reagált. A rendező ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, aki úgy érzi, hogy megsértette őt. TV + Sztárok--Csobot Adél: "Főállású anya vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20171026-csobot-adel-foallasu-anya.htmlIstenes Bence műsorvezetőtársa az idei Comet gálán Csobot Adél lesz. A mindig vidám énekesnő elárulta, mivel tölti manapság az idejét, és arról is beszélt, hogy szerinte hogyan tud majd együttműködni a színpadon gyermeke apjával.TV + Sztárok--Reagált a Vígszínház ügyvédje arra a vádra, hogy Eszenyi Enikő tudott Marton ügyeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-eszenyi-enikot-vadoljak-tudott-marton-ugyeirol-a-vigszinhaz-ugyvedje-reagalt.htmlEszenyi Enikő levelet küldött a Vígszínház bérleteseinek a Maton Lászlót ért vádakról kialakult álláspontjáról. Leszögezte, hogy ő nem értesült igazgatóként soha ilyesmiről, ám Fáy Miklós szerint igenis tudott az esetekről Eszenyi Enikő. Erre a vádra a Vígszínház jogi képviselője reagált. TV + Sztárok--Így rázza magát Muri Enikő: videó http://www.life.hu/sztarok/20171026-muri-eniko-az-instagramon-razza-a-melleit.htmlMuri Enikő nem mindennapi videót tett közzé az oldalán: megmutatta, hogyan kell cicit rázni. TV + SztárokOrigoHarvey Weinstein megerőszakolta Natassia Malthe színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20171026-harvey-weinstein-megeroszakolta-natassia-malthet.htmlHarvey Winstein sok nőt zaklatott, és többen konkrét nemi erőszakkal is vádolják. Most egy újabb színésznő állítja, hogy megerőszakolta őt Harvey Weinstein a BAFTA után. Natassia Malthe hotelszobájába betört a rendező. TV + Sztárok--Verebes István elárulta, barátja lányát zaklatta egy másik vígszínházi rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-verebes-istvan-baratjat-zaklatta-egy-masik-vigszinhazi-rendezo.htmlVerebes István másodjára beszél nyilvános a kirobbant zaklatási ügyről Rónai Egonnak, ezúttal arról, hogy együtt érez mindenkivel, akinek van ilyen története. Ezen felül egy döbbenetes dolgot árult el: barátja lányát egy másik rendező zaklatta ugyanabban a színházban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.