Jaksity Kata szellemet fotózott az ATV stúdiójában

ATV szellem Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem hisznek a szellemekben, ha Jaksity Kata eddig ezen az állásponton volt, hát most biztosan változtatott: egy szellem tűnt fel mögötte adás közben.

Kirázta a hideg az ATV műsorvezetőjét, amikor meglátta a felvételeket. Szerencséjére adás közben nem nézett hátra, mert az is lehet, hogy fejvesztve menekült volna ki a stúdióból. Jaksity Kata szerint egyértelmű, hogy szellemek léteznek, ezt pedig egy fotóval bizonyítja. Az Instagram-oldalán tette közzé a bizonyító erejű felvételt, amire nincs más magyarázat. A műsor felvételéből fotózta ki, és jól látható, hogy egy alak tűnt fel mögötte, pedig normális esetben ott semminek és senkinek nem kellene lennie. A műsorvezető szerint biztos frászt kapott volna, ha ezt adás közben látja.

Élete első telenovella sorozatában látható hamarosan Hűvösvölgyi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-elete-elso-telenovella-sorozataban-oltari-csajok-lathato-hamarosan-huvosvolgyi-ildiko.htmlRomantika, szenvedély, oltárian jó csajok, sármos pasik és számtalan kalamajka... Október végén indul az RTLII legújabb hazai fejlesztésű és gyártású napi sorozata, az Oltári csajok. A telenovellát 100 estén keresztül követhetik majd nyomon a nézők, akik a fiatal színészgárda mellett többek között Hűvösvölgyi Ildikóval is találkozhatnak a képernyőn.TV + Sztárok--Németh Lajos elárulta: sarkvidéki levegő érkezése várhatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171027-sarkvideki-levego-erkezeserol-meselt-nemeth-lajos.htmlNémeth Lajos elmondta a véleményét a hétvégén érkező havazásról. TV + Sztárok--Ronaldo csalja a várandós barátnőjét? http://www.life.hu/sztarok/20171027-a-hirek-szerint-cristiano-ronaldo-csalja-a-baratnojet.htmlHa Ronaldo valóban hűtlen volt, akkor most nagy bajban van. TV + Sztárok--Kamuoldal terjeszti Tóth Gabi halálhírét: az énekesnő megnyugtatta a rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171027-kamuoldal-terjeszti-toth-gabi-halalhiret-az-enekesno-nyugtatja-rajongoit.htmlIdőről időre néhány híresség áldozatul esik a kamuoldalaknak, melyek a halálhírüket terjesztik, Tóth Gabi sem úszta meg. Az énekesnő persze él és virul, Facebook-oldalán fejezte ki véleményét az egészről. TV + Sztárok--Csősz Bogi volt párja, Vajtó Lajos elmondta, milyen valójában a luxusfeleséghttp://www.life.hu/sztarok/20171027-csosz-bogi-volt-parja-elmondta-milyen-valojaban-a-luxusfeleseg.htmlCsősz Bogi életét a Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthatjuk, mindenkinek meg is van a véleménye a színésznőről, többnyire negatív. Volt párja elárulta, hogy milyen valójában Bogi. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHiányolják a tévénézők Németh Lajost http://www.life.hu/sztarok/20171027-a-tevenezok-hianyoljak-nemeth-lajost.htmlNémeth Lajos meglepődött azon, hogy a munkája ilyen sokat számított az embereknek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.