Titkos ISIS üzenetben írnak arról, hogy megölik György herceget

Forrás: Getty Images -
isis György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss jelentések szerint György herceg életére akarnak törni a terroristák.

Egy titkosított üzenetküldő applikációról küldték szét azt az üzenetet, melyen György herceg fotója látható alatt pedig a felirat, az "iskola korán kezdődik." - írja a Daily Star. A lap szerint a brit titkos ügynökök éjjel-nappal figyelik a Telegram nevű applikációt, mert egy újabb ISIS támadástól tartanak. A célpontok pedig egyes értesülések szerint a királyi család tagjai lehetnek.

Forrás: Getty Images

A titkosszolgálat már többször aggodalmát fejezte, mivel nem tartják elég biztonságosnak azt az iskolát, ahol György herceg szeptemberben megkezdte a tanulmányait. Tény, hogy alig pár nappal azután, hogy György oktatása megkezdődött a Thomas's Battersea iskolában, egy ismeretlen nő berontott az intézményben, hogy elrabolja a II. Erzsébet unokáját.

Jelenleg alaposan megfigyelés alatt tartják a Telegram applikáció használóit, valamint az iskola dolgozóit, a környék lakóit, és a környéken található üzletek dolgozóit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.