Kiskorú zaklatásával vádolják Kevin Spaceyt

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
homoszexuális Kevin Spacey botrány zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő vádakkál illetik a híres színészt. A sztár tagadja az állításokat, ő nem emlékszik ilyenekre.

Ahogy azt már megírtuk, nemrég bombaként robbant a hír, mely szerint Kevin Spacey beismerte a szexuális irányultságát, és felvállalta, hogy homoszexuális. Az 58 éves férfi soha nem mesélt a magánéletéről, és a szexualitásával kapcsolatos pletykákat is mind elutasította, egészen mostanáig.

És ha ez nem lenne elég, most újabb hírek kerültek napvilágra Kevinről. A híresztelések szerint

zaklatta az akkor 14 éves Anthony Rapp-et.

Spacey nem emlékszik arra, amivel vádolják Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Spacey nem emlékszik arra, hogy valaha is ilyen történt volna. Viszont a jelenleg is futó sorozatának - House of Cards/ Kártyavár - készítői nagyon is komolyan vették az ügyet, és még aznap a helyszínre utaztak, hogy közöljék: a hatodik évad forgatását nem fogják megkezdeni.

Egy híres komika, Rosie O'Donnell sem tudta szó nélkül hagyni, és egy Twitter posztban ezt írta:

"Nem emlékszel egy ilyen incidensre, ami 30 éve történt? Pont úgy, ahogy Harvey-nál, rólad is tudjuk. Remélem, hogy mások is elő mernek állni a történetükkel" - írta meg a DailyMail.

Kevin egy Twitter posztot is írt, amelyben hosszasan kifejtette a Rapp iránti együttérzését, és elmondta, hogy ő egyáltalán nem emlékszik erre az esetre, hiszen 30 évvel ezelőttről van szó. Ám ha mégis tett valami olyat, ami megbánhatta őt, esetleg ittas állapotban, akkor elnézését kéri.

Doszpot Evelin kikéri magának, hogy nagyinak szólítsák: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171031-doszpot-evelint-nem-lehet-nagyinak-szolitani.htmlMegdöbbentő vallomást tett Várkonyi Andrea műsorában Doszpot Evelin. TV + SztárokOrigoSom Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--Így néznek ki most a botrányos Jersey Shore szereplői: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171031-igy-neznek-ki-most-a-botranyos-jersey-shore-szereploi.htmlAz amerikai valóságshow szereplői újra egyedültek, egy jeles esemény alkalmából: egyikük megházasodott. A botrányos Jersey Shore szereplői évekkel a reality vége után egyesültek újra, így néznek ki ma a polgárpukkasztó, de szerethető figurák. TV + SztárokOrigoŐszintén mesélt Aradszky László temetéséről az özvegye, Éva http://www.life.hu/sztarok/20171031-ilyennek-elte-meg-aradszky-laszlo-temeteset-az-ozvegye-eva.htmlÉva őszintén mesélt a temetésről, és az érzelmeiről. TV + Sztárok--Ennyit keresnek a legnagyobb sztárok naponta: Adele-tól Vilmos hercegighttp://www.life.hu/sztarok/20171031-ennyit-keresnek-a-legnagyobb-sztarok-naponta.htmlA legnagyobb sztároknak már akkor is gyarapszik a bankszámlája, ha meg sem mozdulnak. David Beckham, Adele vagy éppen Jennifer Lawrence is milliókat kaszál anélkül, hogy dolgozna. Íme, egy lista az összegekről. Most kiderül, ki mennyit tesz zsebre! TV + Sztárok--Minden eltűnt Sárosdi Lilla Facebook-oldalárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171031-minden-eltunt-sarosdi-lilla-facebook-oldalarol.htmlSárosdi Lilla a Facebook-oldalán vallott arról, hogy molesztálta őt egy híres magyar rendező, mostanra azonban a videó, és egyéb megnyilvánulásai is eltűntek a közösségi oldalról. Már nem akarja a nagy nyilvánosságot, akik nem ismerősei, azok nem láthatnak semmit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.