Minden eltűnt Sárosdi Lilla Facebook-oldaláról

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula -
Facebook eltűnt Sárosdi Lilla metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárosdi Lilla a Facebook-oldalán vallott arról, hogy molesztálta őt egy híres magyar rendező, mostanra azonban a videó, és egyéb megnyilvánulásai is eltűntek a közösségi oldalról. Már nem akarja a nagy nyilvánosságot, akik nem ismerősei, azok nem láthatnak semmit.

Fontos felület volt a Facebook Sárosdi Lilla számára, hiszen ott is vallott arról, hogy fiatalkorában molesztálta őt egy híres rendező. Először még nem nevesítette az illetőt, de végül elárulta, kit vádol a zaklatás elkövetésével. A színésznőhöz ugyanis sok hasonló történet érkezett, és a nyomás is nagy volt a nyilvánosság felől, mindenki tudni akarta, ki az elkövető. Sárosdi Lilla Marton Lászlót nevezte meg, szintén a Facebookon.

Sárosdi Lilla Facebook-oldaláról minden eltűnt Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula

Mára azonban semmi nem látható a színésznő oldalán, azok számára legalábbis nem, akik nem ismerősei Lillának. Egyetlen fénykép, bejegyzés, vagy videó sem elérhető már, úgy tűnik, a színésznő teljesen bezárkózott, pedig nemrég még minden posztja elérhető volt ebben a témában.

Semmi nincs Sárosdi LillaFacebook-oldalán Forrás: Facebook/Sárosdi Lilla
Feldmár András üzent Sárosdi Lillának: együttérzését fejezte kihttp://www.life.hu/sztarok/20171031-feldmar-andras-uzent-sarosdi-lillanak.htmlFeldmár András videóban üzent Sárosdi Lillának. Támogatását fejezte ki felé, valamint tiszteletét. Szerinte bátorság kellett ahhoz, hogy kiálljon és megossza történetét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPuskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--Berkes Olivér őszintén mesélt a magánéletéről: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171030-berkes-oliver-oszinten-vallott-a-szakitasarol-is.htmlBerkes Olivér ritkán tesz ilyet, de most kendőzetlenül beszélt a magánéletéről. TV + Sztárok--Tóth Vera elmondta a véleményét a Marton László-ügyről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-toth-vera-elmondta-a-velemenyet-a-marton-laszlo-ugyrol.htmlTóth Vera szerint minden tettnek van következménye, és azt vállalni kell. Leszögezte, nem az ő dolga eldönteni, hogy a történetek igazak, vagy sem, de az biztos, hogy sokkal több empátiára lenne szükség. TV + Sztárok--Kevin Spacey bejelentette, hogy meleghttp://www.life.hu/sztarok/20171030-kevin-spacey-bejelentette-hogy-meleg.htmlKevin Spacey szexualitását illetően évek óta terjednek pletykák, ám a színész nem volt hajlandó erről nyilatkozni. Mindig leutasította az erre vonatkozó kérdéseket, ezúttal viszont ő maga vallott az érzéseiről: homoszexuális férfiként fog élni! TV + SztárokOrigoStohl András nem tudja levetkőzni múltját: örökre drogos és alkoholista maradhttp://www.life.hu/sztarok/20171030-stohl-andras-nem-tudja-levetkozni-multjat-orokre-drogos-es-alkoholista-marad.htmlStohl András levetkőzné mútlbéli bűneit, de nem tudja... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.