Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás érte

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Puskás Peti Eke Angéla metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.

"Sokat beszélgettünk korábban is erről Angélával. Nagyon meglepődtem az egészen, és természetesen szíven ütött, hiszen a szerelmemről van szó. Sokkal sötétebb háttere van ennek az egésznek, mint elsőre látszik. Szomorú, hogy egyelőre nem mindenki meri elmondani pontosan, ki zaklatta" - mondta a Borsnak az X-Faktor mentora.

Fotó: Polyák Attila/Origo

"Velem évekkel ezelőtt történt hasonló eset, aminek a részleteivel nem állok a nyilvánosság elé. A támadó személyét illetően sem az a lényeg, színházi ember-e vagy sem, hanem hogy hatalmi visszaélés történt" – nyilatkozta a lapnak a színésznő, és hozzátette, még közel sincs a botránynak vége, sőt, még csak most kezdődik.

"Nehéz idők várnak az egész színházi világra. Amióta felszínre jöttek a történetek, a kollégáimmal sokkal nyíltabban meséljük egymásnak a tapasztalatainkat. Borzalmas és egybehangzó elbeszéléseket hallottam. Félelmetes, hogy ki tudja, melyik lesz a következő színház, ahol kiteregetik a szennyest. Megterhelő ez lelkileg a szakmában, régi sebek, fájdalmak és félelem, sokan ezért nem mernek megszólalni. Nagyon sok titok lapul a színfalak mögött. Az bánt, hogy ezek a történések megpecsételik a szakmánkat, pedig ez a jelenség más területeken is tapasztalható. Nekünk, művészeknek az a dolgunk, hogy ezt a társadalmi problémát a saját eszközeinkkel, méghozzá a színpadon dolgozzuk fel" - vélekedik a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.