Sztárban sztár: Berkes Olivérre egy darabig nem lehetett szavazni

Berkes Olivér Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi adása alatt csak úgy záporoztak a kommentek a Facebookra. Rengetegen arról panaszkodtak, hogy nem tudtak Berkes Olivérre szavazni. A TV2 megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Míg a zsűritől 38 pontot kapott Berkes Olivér, addig a rajongók pánikba este, mert nem tudták leadni voksukat a kedvencükre. Az énekes édesanyja, a szintén a Voice-ből ismert Berkes Gabriella így számolt be a történtekről: "Én sem tudtam szavazni, és akkor láttam meg azt sok-sok kommentet, hogy mások sem. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéről. Ki kellett jönnöm a levegőre, ittam egy pohár vizet, hogy egy kicsit megnyugodjak. Olivér az életem! Szerencsére, mielőtt kezdődik a műsor, mindig elvesszük tőle a telefont, hogy semmi se vonja el a figyelmét. Így ő egyáltalán nem volt tisztában azzal, hogy voltak, akik nem tudtak rá szavazni. Legalább nyugodt maradt, tudott a következő feladatra koncentrálni. Hála istennek, nem esett ki! Amikor megláttuk, hogy elsô helyen áll, megnyugodtunk" - nyilatkozta a Borsnak.

Forrás: Tv2

Mindeközben Olivér az egészről semmit ne, tudott. "Ez komoly? Erről most hallok először, ezért nem tudok mit mondani. Nincs nálam telefon a műsor alatt. De jó, hogy így sem estem ki! Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Örülök, hogy ilyen vidám produkciókat kaptam" - csodálkozott.

A TV2 sajtóosztálya is reagált

"Rövid, a sorrendet nem befolyásoló, technikai fennakadást követően helyreállt a rendszer. Közjegyző által hitelesített szavazatok alapján hirdettük ki a végeredményt" - nyilatkozták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.