Cinthya Dictator videó alkohol berúgás Tömény történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictatorról egy olyan felvétel került napvilágra, amely teljesen egyértelművé teszi a kérdést, hogy a fiatal művész miért nem fogyaszt soha alkoholt. 

BIzonyára nem tudta mindenki, de Cinthya egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Saját bevallása szerint nagyjából 10 éve nem ivott, éppen ezért a törékeny szépség szervezetét igencsak megviselte, mikor nemrég a Tömény történelem című műsor kedvéért legurított pár pohárral.

A felvételek után Cinthyia autóba ült, és egész úton csak azt hajtogatta, hogy nagyon szeretne már hazaérni. Ekkor mesélt arról is, hogy szerinte egy igazi férfi tud sírni, illetve elárulta, hogy már általános iskolás kora óta szereti Attilát, a hunok királyát.

Cinthya Dictator esküvői ruhában pózolt: Fotó!

"Annak ellenére, hogy nagyon élvezem ezt a nagy habos babos, csodálatos, hercegnős ruhát, ennek ellenére én még mindig valami egyszerűt szeretnék az esküvőmön" - így nézett ki esküvői ruhában a fiatal művész: fotó!

Dustin Hoffmant szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szexualis-zaklatassal-vadoljak-dustin-hoffmant.htmlDusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-autobalesete-volt-gaspar-lacinak-a-het-elejen.htmlLaci Marcus Miller koncertjén volt a hét elején, a koncert után pedig sofőrszolgálatot hívott. Az ütközés a szórakozóhelyről való hazaúton történt, belehajtottak a kocsijába. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzínházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi történt Palvin Barbival? Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-mi-tortent-palvin-barbival-foto.htmlAz idei év legdurvább maszkjának díját nálunk a csodaszép modell, Palvin Barbi nyerte. Ő ugyanis olyannyira csúnya lett, hogy ez már művészet...TV + Sztárok--Sorozatpárok, akik a való életben is szerelmesek lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-sorozatparok-akik-a-valo-eletben-egymasba-habarodtak.htmlBizony léteznek olyan szerelmek, amelyek először a filmvásznon történtek meg, de aztán életre keltek a való életben is. TV + Sztárok--Gyászol Hajdú Péter: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-gyaszol-hajdu-peter-foto.htmlHajdú Péter régi barátját gyászolja.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.