Sebestyén Balázs is részt vesz a "Száraz november" mozgalomban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kezdeményezés alkohol Sebestyén Balázs Száraz november
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs egy hónapon át egyáltalán nem fogyaszthat alkoholt: ő is csatlakozott a "Száraz november" nevű mozgalomhoz. 

Most kezdődött el a "Száraz november" nevű mozgalom, melynek keretein belül a résztvevők egy hónapon keresztül egyáltalán nem fogyasztanak alkoholt. A kezdeményezésnek több pozitív hatása van, bár ez nem feltétlen az alkohol teljes elhagyásáról szól, sokkal inkább egy kérdést vet fel az embereknek: milyen érzés alkohol nélkül létezni?

Vagyis a Nagy-Britanniából származó program lényege, hogy megtudd, milyen is a valódi kapcsolatod az alkohollal. A hazai hírességek közül Sebestyén Balázs vesz részt a dologban, és mindenki nagyon kíváncsian várja, hogy milyen tapasztalatai lesznek a hónap végén.

Ezzel a luxusautóval furikázik Sebestyén Balázs: fotó

Lecserélte kocsiját a rádiós, és meg is mutatta azt. A 477 lóerős, 27 milliós csodajárgány Balázs rajongóinak is nagyon tetszett, akik 16 ezer kedveléssel jutalmazták az első képet az autóról. Ha még nem láttad a műsorvezető luxusautóját, kattints ide!

Cinthya Dictator nem bírja az alkoholt: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171102-cinthya-dictator-berugott.htmlCinthya Dictatorról egy olyan felvétel került napvilágra, amely teljesen egyértelművé teszi a kérdést, hogy a fiatal művész miért nem fogyaszt soha alkoholt. TV + SztárokOrigoMajka a rajongó segítségét kéri: meg akarja találni a kisfiút, aki őt kérte a Jézuskátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-majka-a-rajongo-segiseget-keri-meg-akarja-talalni-a-kisfiut-aki-ot-kerte-a-jezuskatol.htmlA napokban körbejárta az internetet egy kisfiú szívhez szóló levele: az az álma, hogy Majkával gokartozhasson. A rapper szeretné megtalálni a családot, ezért kéri a rajongók segítségét. TV + Sztárok--Amerikában fog karácsonyozni Tücsi és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20171102-tucsiek-amerikaban-fognak-karacsonyozni.htmlTücsi és Sofron István a külföldi életükről mesélt. Szerencsére minden az elképzeléseik szerint alakul. TV + SztárokOrigoNick Washington brutálisan megerőszakolt egy nőt http://www.life.hu/sztarok/20171102-nemi-eroszakot-kovetett-el-nick-washington.htmlDöbbentes hírek kerültek napvilágra a fiatal kosarasról. Nick Washingtonra valószínűleg ezek után börtön vár. TV + SztárokOrigoDustin Hoffmant szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szexualis-zaklatassal-vadoljak-dustin-hoffmant.htmlDusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében. TV + Sztárok--Mi történt Palvin Barbival? Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-mi-tortent-palvin-barbival-foto.htmlAz idei év legdurvább maszkjának díját nálunk a csodaszép modell, Palvin Barbi nyerte. Ő ugyanis olyannyira csúnya lett, hogy ez már művészet...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.