Távozik a képernyőről Czippán Anett

búcsú terhesség műsorvezető szülés Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett a mai nappal elbúcsúzik a kollégáitól, és megkezdi a szülési szabadságát.

Czippán Anett májusban jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy második csemetéjével terhes. Az örömhírtől természetesen mindenki elérzékenyült, de Anett állítja, nagyobbik gyermeke, Olivér örült a legjobban a kisbabának.

Azóta már kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, és a műsorvezető azt is bevallotta, hogy ő végig úgy érezte, kislánya lesz.

Czippán Anett bármelyik pillanatban anya lehet Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most azonban elérkezett a pillanat, hogy elkezdje a szülési szabadságát, hiszen bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Éppen ezért a kollégái egy kedves gesztussal búcsúsztatták a sztárt:

"LEPJÜK MEG ANETTET! Kedves FEM3 Café nézők és követők. A holnapi adás lesz Czippán Anett műsorvezetőnk szülés előtti utolsó napja. Kommentben üzenjetek Neki és mi összeállítunk neki egy nézői jókívánságokból álló csokrot. Tegyük együtt még szebbé Anett utolsó munkanapját!"

Szerencsére rengeteg kedves hozzászólás és jó kívánság érkezett a poszt alá, így bizonyára Anett öröme is teljes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.