Hajós András állítólag faképnél hagyta közönségét

Forrás: TV2 -
Hajós András lelépett közönség stand up rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András szextörténeteivel sokkolta közönségét, ám amikor a szerezők szóltak neki, hogy ezt nem kellene, távozott a színpadról.

A TASZ, azaz Társaság A Szabadságjogokért egyik rendezvényén lépett fel Hajós András, ahol akkor szólalhatott meg, ha a közönség soraiban ülők pénzt dobtak egy bizonyos persejbe.

"A buli már 19:30-tól megy, de nekem este 9-től az lesz a dolgom, hogy csak akkor beszélhetek, standupolhatok, gitározhatok, ha pénzt dobnak (mint mikor a gettóban az utcán nőttem fel és kennyérre valóért kalapoltam...). Az összegyűlt adományból az ünnepek alatt kórházban fekvő gyerekek kapnak csomagokat. Mindenkit elvárok, ezúttal hajnalig szeretnék beszélni!" - írta az esemény előtt oldalára Hajós.

Hajós András faképnél hagyta közönségét Forrás: TV2

A Bors írta meg,hogy a probléma akkor kezdődött, amikor a sztár saját szextörténeteiről kezdett mesélni. Többen elképedtek a hallottakon, ugyanis Hajós Bíró Ica iránti rajongásáról, fiatalkori szexuális kalandjairól mesélt, valamint azt is részletezte, miért és hogyan nem lett homoszexuális. Ekkor lépett közbe a TASZ ügyvezetője, Kapronczay Stefánia, aki leintette a sztárt.

Mi a baj? Ne folytassam? Hát jó...

- kérdezte meglepődötten a népszerű tévés, majd elhagyta a helyszínt.

"Hajós András már nagyon régóta támogatja a TASZ munkáját. Nagyon sok rendezvényünkön és kampányunkban részt vett már. A mostani fellépése után, még ott a helyszínen megbeszéltük vele a nézeteltérésünket, és megegyezünk abban, hogy továbbra is együttműködünk. A későbbiekben sem a TASZ, sem pedig Hajós András részéről nem kívánunk erről nyilatkozni" - mondta Kertész Anna, kommunikációs vezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.