Mila Kunis félmeztelenül nyitott ajtót

Forrás: Getty Images -
Mila Kunis topless világsztár félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunist nem csak azért szeretjük, mert vicces és közvetlen, hanem azért is, mert pontosan úgy viselkedik, mint minden hétköznapi nő. Mondjuk ezúttal igen rendhagyó dolgot tett.

A People Magazinnak a minap arról mesélt a csodás Mila Kunis, hogy tavaly nyáron, a rekkenő hőségben félmeztelenre vetkőzött, hogy elviselje a meleget. Ekkor csengetett be hozzájuk egy futárfiú, akinek így, toplessben nyitott ajtót.

Mila Kunis félmeztelenül nyitott ajtót Forrás: Getty Images

"Néhány nappal Dimitri születése után történt az eset. Nagyon melegem volt, póló nélkül voltam, így nyitottam ajtót, kezemben a babával. Lerakta a csomagot, és rám nézett. Nem jöttem zavarba, inkább a srácot sajnáltam. Biztos azt gondolta: ó, hát így néznek ki? Egy szoptató és egy nem szoptató nő melle... az két nagyon különböző cickó" - írta meg a People.

Selena Gomez és Justin Bieber újra egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-selena-gomez-es-justin-bieber-megint-egy-par.htmlSelena Gomez és Justin Bieber szerelmi nagyregénye újabb fejezettel bővül, ugyanis a hírek szerint ismét egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvi megmutatta kislányát, Emmát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-peter-szabo-szilvi-megmutatta-kislanyat-emmat-foto.htmlLáttad már Péter Szabó Szilvi kislányát? Most megmutatta.TV + SztárokOrigoGyászol Antonio Banderas: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-gyaszol-antonio-banderas-foto.htmlGyászol Antonio Banderas, elhunyt az édesanyja.TV + SztárokAFPVégleg elhagyta az országot Tiv Tivy, a Való Világ 8 sztárja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-vegleg-elhagyta-az-orszagot-tiv-tivy-a-valo-vilag-8-sztarja-foto.htmlA Való Világ 8 egyik kultfigurája volt Tiv Tivy, aki már nem volt ismeretlen villába való bekerülése előtt sem az interneten szörfözők körében, ugyanis videóit százezrek nézték meg. TV + SztárokMegverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigoVarga Izabella és Szőke Zoltán hintás fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-varga-izabella-es-szoke-zoltan-hintas-fotot-posztoltak-foto.htmlVidáman telnek a forgatások a Mátyás király téren. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.