Csúnyán megalázták Gáspár Győzőt és Evelint: Bea bosszút forral

megalázás Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea asszony teljesen kiakadt, meg fogja bosszulni a családját ért sérelmeket.

Győzikét és nagyobbik lányát, Evelint kidobták egy salgótarjáni kávézóból. Bea asszony pedig elhatározta, hogy bosszút áll a vendéglátóegységen.

"A minap Evelin és Győző bementek egy új, helyi kávézóba szétnézni egy kicsit. Semmi rossz szándék nem volt bennük, de aztán a tulaj azt mondta: kívül tágasabb" - mesélte Bea a Ripostnak, aki azt sejti, hogy azért nem látták szívesen férjét és lányát, mert cigányok.

Gáspár Győző és családja Forrás: Instagram/gasparbea

Győzike felesége nem hagyja annyiban a dolgokat, elhatáozta, hogy ő is megnézi magának ezt a kávézót: "Ezt a sérelmünket úgy fogom érvényre juttatni, hogy én is beülök a helyre, próbáljanak engem kidobni. Azt biztos, hogy én nem leszek olyan kulturált, mint Győző és Evelin! Nekem csúnya szám van, és amit ott a tulaj kapna, azt nem köszönné meg, az biztos!"

Csúnyán lebukott Paul Hollywood műsorvezető: szeretőjével fotózták lehttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-lebukott-paul-hollywood-musorvezeto-szeretojevel-fotoztak-le.htmlA Sütimester című cukrászvetélkedő műsorvezetőjét, Paul Hollywoodot félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre.TV + Sztárok--Michael Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171105-schumacher-lanya-pont-ugy-nez-ki-mint-az-apja.htmlElképesztő, hogy Gina mennyire hasonlít a híres édesapjára. TV + Sztárok--Súlyos anyagi gondjairól vallott Horváth Tamás, a Sztárban sztár énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20171105--sulyos-anyagi-gondjairol-vallott-horvath-tamas-a-sztarban-sztar-enekese.htmlA Sztárban sztár énekese, Horváth Tamás a FEM3 Caféban beszélt arról, milyen nehéz időszakban ismerte meg kedvesét.TV + Sztárok--Zalatnay Cini békülne Kovács Katival http://www.life.hu/sztarok/20171105-zalatnay-cini-szeretne-kibekulni-kovacs-katival.htmlÁllítólag Kovács Kati határozott véleményt formált Ciniről, Zalatnay mégis csak megpróbál békülni. TV + Sztárok--Szexuális zaklatással vádolják a BBC műsorvezetőjét http://www.life.hu/sztarok/20171105-szexualis-zaklatassal-vadolja-egy-no-a-bbc-musorvezetojet.htmlAz állítások szerint Chris Evans azért zaklatta a meg nem nevezett nőt, mert az illető nem akart ágyba bújni vele. TV + Sztárok--X-Faktor: ezért küldte haza mentoráltját Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171105-x-faktor-ezert-kuldte-haza-mentoraltjat-puskas-peti.htmlPuskás Peti számára drámai fordulatot vett az X-Faktor adása, hiszen két mentoráltja közt zajlott a párbaj. A két előadás után Lívia elmondta, haza szeretne már menni. De hogy miért őt küldte haza mentora Líviát, az interjúban elmondja.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.