Horváth Tamást megpróbálta megcsókolni egy rajongója

Forrás: Facebook/Horváth Tamás -
Horváth­ Tamás rajongó Sztárban sztár énekes zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár versenyzője döbbenten áll az események előtt. Durva dolgokat tapasztal a rajongóival. 

A 25 éves Tamás elmesélte, hogy nemrég egy koncertje után a rajongóknak volt lehetőségük közös fotók készítésére. Ekkor történt az erőszakos csók eset, de máskor is tapasztalt már meglepő dolgokat:

"Ilyenkor van biztonsági személyzet, de őket kikerülve egyszer csak mellettem termett egy lány, aki két kézzel megragadta a fejem és erőszakkal le akart smárolni. De egy korábbi koncerten az is előfordult, hogy amikor a színpadon közelebb léptem a közönséghez, pár lány elkezdte simogatni a hímtagomat. Ugrottam egyet hátra, és jeleztem, átléptek egy bizonyos határt." - mesélte döbbenten az énekes.

Tamás teljesen el van képedve egyes emberek viselkedésén Forrás: Facebook/Horváth Tamás

Tamás egyébként is az igaz szerelmben hisz, és akkor sem használná ki az ilyen helyzeteket, ha nem élne boldog házasságban a párjával, Andreával. Azt is elmondta, hogy időnként meglepetten olvassák azokat a szerelmes leveleket, amelyeket a rajongók Tamásnak címeznek:

"Döbbenten olvastuk a feleségemmel, amikor egy másik rajongóm leírta nekem, hogy bármit megtehetek vele, amit szeretnék. Ijesztő volt. Visszaírtam neki, hogy inkább tartogassa magát az igazinak" - írta meg a Blikk.

Sztárok, akik azt állítják, hogy már találkoztak ufókkal: Robbie Williamstől John Lennonighttp://www.life.hu/sztarok/20171106-sztarok-akik-talalkoztak-ufokkal-robbie-williamstol-john-lennonig.htmlSok ember hisz a földönkívüliek létezésében, és egy kis százalékuk már találkozott is az idegenekkel, vagy legalábbis ezt állítja. Magyarországon, mint tudjuk, Pataki Attila eddig az egyetlen híresség, aki nyíltan vállalja, hogy volt élménye földönkívüliekkel, de a világsztárok között is akad bőven ilyen. Robbie Williams vagy Olivia Newton John. TV + Sztárok--Csősz Bogi ugyanarra a szerepre jelentkezett, mint Köllő Babett: nagy a feszültséghttp://www.life.hu/sztarok/20171106-csosz-bogi-ugyanarra-a-szerepre-jelentkezett-mint-kollo-babett.htmlA Feleségek luxuskivitelben soron következő része sem lesz mentes a vitáktól: Csősz Bogi és Köllő Babett között például szakmai feszültség alakult ki, de Vivi paradicsomába is megérkezett a vihar! TV + SztárokOrigoTóth Vera egy szál köntösben szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-toth-vera-egy-szal-kontosben-szelfizett.htmlTóth Vera mostanában nagyon szívesen mutat magáról dögös fotókat, ami nem is csoda: büszke bomba alakjára, és ezt mások is észreveszik. TV + Sztárok--Kiss Ramóna időnként kap hideget-meleget a nézőktől http://www.life.hu/sztarok/20171106-vegyes-biralatokat-kap-a-kozonsegtol-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna számára a műsorvezetés egy teljesen új és idegen terep, és ő is tisztában van azzal, hogy van még mit tanulnia. TV + SztárokOrigoKét mentoráltja közül kellett kiesőt választania Puskás Petinek: nehéz döntés volthttp://www.life.hu/sztarok/20171106-ket-mentoraltja-kozul-kellett-kiesot-valasztania-puskas-petinek.htmlAz X-Faktor legutóbbi adásában nem volt egyszerű dolga Puskás Petinek: két saját mentora közül kellett kiválasztania a kiesőt. Végül Abaházi Nagy Líviát küldte haza, a Life.hu riporterének pedig elárulta, hogy miért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy sikongat a hullámvasúton Hódi Pamela: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171106-igy-sikoltozik-hodi-pamela-hullamvasut-kozben.htmlHódi Pamela nemrég egy igen különleges videót osztott meg a követőivel. Ilyen hangulatban még sosem láthattuk a szexi szépséget. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.