Így sikongat a hullámvasúton Hódi Pamela: videó!

Forrás: Facebook -
Hódi Pamela videó hullámvasút Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela nemrég egy igen különleges videót osztott meg a követőivel. Ilyen hangulatban még sosem láthattuk a szexi szépséget. 

Hódi Pamela elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak megpróbáltatásait. Hiszen a sztáranyuka nemrég visszaköltözött az édesanyjához Natival, ugyanis Krisztiánnal véglegesen zátonyra futott a kapcsolatuk.

A tunéziai nyaralás, a napfény és a nyílt víz bizonyára segített Pamelának feltöltődni, illetve a szerető családi közeg is valószínűleg jót tett. A képeit nézegetve pedig úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat, csupa vidám poszt került fel a sztár oldalára.

Juhuuuu ❤️

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Nem beszélve arról a videóról, amelyet egy hullámvasútról készített. Pamela félelmében végig sikította a vasutazást, ami nem meglepő, hiszen az emberek nagy százaléka félni szokott ilyen magasságokban.Ettől függetlenül úgy gondolja, a viselkedése vállalhatatlan volt.

Egy kis esti móka vállalhatatlan vagyok, de ez is Én vagyok hangerőt vegyétek le

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Egy kis esti móka. Vállalhatatlan vagyok, de ez is Én vagyok. Hangerőt vegyétek le" - írja az oldalán a sztármami.

Ezért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztián

Ahogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát.

Sebestyén Ági üvöltözött: több mint 24 lánnyal csalta őt Pumped Gabo: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-sebestyen-agi-uvoltozott-tobb-mint-24-lannyal-csalta-ot-pumped-gabo-video.htmlSebestyén Ági és Pumped Gabo szerelmi története végérvényesen befejeződött. A fiatal lány magából kikelve dühöngött, amikor VV Soma elárulta neki, hány nővel csalta őt meg Pumped Gabo.TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, mi történt Palvin Barbi és köztehttp://www.life.hu/sztarok/20171106-hajdu-peter-elarulta-mi-tortent-palvin-barbi-es-kozte.htmlHajdú Péter összebújós képet készített Palvin Barbival, amivel egyből elindította a találgatásokat. Most elárulta, van-e közte és a modell között valami. TV + SztárokOrigoSoma és Luna óriási balhé közepette szakított: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-soma-es-luna-oriasi-balhe-kozepette-szakitott-video.htmlVV Soma és Luna szakítottak, az ok pedig egészen meglepő: a Való Világ 8 győztesének legjobb barátja csábította el a lányt.TV + Sztárok--Az X-Faktor fiatal versenyzőjét, Tóth Bettinát bántják az interneten http://www.life.hu/sztarok/20171106-az-x-faktor-fiatal-versenyzojet-toth-bettinat-az-interneten-bantjak.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzőjének, Tóth Bettinának nemcsak az előadására vonatkozó durva kommenteket kell elviselnie, hanem a kéretlen szexuális tartalmú üzeneteket is. A 17 éves lány nagyon jól kezeli a helyzetet. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-bauko-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlHol van már a depressziós, alkoholproblémákkal küzdő egykori villalakó? Baukó Éva élete legjobb formájában van. TV + SztárokOrigoBerkes Olivér esett ki a Sztárban sztár elődöntőjéből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-berkes-oliver-esett-ki-a-sztarban-sztar-elodontojebol-video.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár című nagysikerű TV2-es produkció az elődöntőjéhez érkezett. 5 sztár mutatta meg, hogyan tud más sztárok bőrébe bújva kimagasló teljesítményt nyújtani. Ezúttal Berkes Olivér volt a legkevésbé jó, a nézők szerint. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.