Soma és Luna óriási balhé közepette szakított: videó

Pumpedék szerelem RTL Spike szakítás VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma és Luna szakítottak, az ok pedig egészen meglepő: a Való Világ 8 győztesének legjobb barátja csábította el a lányt.

Minden barát rémálma, hogy az, akiben a legjobban megbízik, elszereti a kedvesét. Pumped Gabo és VV Soma évekig tartó legjobb barátságának is egy ilyen sztori vetett véget: az izomceleb elcsábította a szőke reality sztár szerelmét, Lunát.

Hatalmas balhé közepette vallott színt a lány, komoly sérelmeket vágtak egymás fejéhez.

A Pumpedék – Bikiniszezon, további részletek és izgalmak hétfőn este 22.00-tól az RTL Spike-on.

Az X-Faktor fiatal versenyzőjét, Tóth Bettinát bántják az interneten http://www.life.hu/sztarok/20171106-az-x-faktor-fiatal-versenyzojet-toth-bettinat-az-interneten-bantjak.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzőjének, Tóth Bettinának nemcsak az előadására vonatkozó durva kommenteket kell elviselnie, hanem a kéretlen szexuális tartalmú üzeneteket is. A 17 éves lány nagyon jól kezeli a helyzetet. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-bauko-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlHol van már a depressziós, alkoholproblémákkal küzdő egykori villalakó? Baukó Éva élete legjobb formájában van. TV + SztárokOrigoCsúnyán megalázták Gáspár Győzőt és Evelint: Bea bosszút forralhttp://www.life.hu/sztarok/20171105-csunyan-megalaztak-gaspar-gyozot-es-evelint-bea-bosszut-forral.htmlBea asszony teljesen kiakadt, meg fogja bosszulni a családját ért sérelmeket.TV + Sztárok--Testvére szerint Kevin Spacey egy igazi szörnyeteghttp://www.life.hu/sztarok/20171105-randy-fowler-interju-kevin-spacey-egy-szornyeteg.htmlKevin Sapcey testvére elárulta, hogyan használta fel a színész a népszerűségét és sikereit ahhoz, hogy elrejtse valódi énjét. TV + SztárokOrigoTestvére szerint Kevin Spacey egy igazi szörnyeteghttp://www.life.hu/sztarok/20171105-randy-fowler-interju-kevin-spacey-egy-szornyeteg.htmlKevin Sapcey testvére elárulta, hogyan használta fel a színész a népszerűségét és sikereit ahhoz, hogy elrejtse valódi énjét. TV + SztárokOrigoTeljes a döbbenet: újra férjhez megy Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20171105-ujra-ferjhez-megy-angelina-jolie.htmlMost, hogy vége a sárdobálásnak Brad Pittel, úgy néz ki, Angelina készen áll, hogy megint elkötelezze magát. De ki a titokzatos vőlegény? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.