Szentpéteri Eszter lesz a FEM3 Café új műsorvezetője: Czippán Anett helyére ül

TV2 Szentpéteri Eszter FEM3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett pénteken könnyes búcsút vett a nézőktől és a kollégáitól, de a FEM3 nem maradt női műsorvezető nélkül: SZentpéteri Eszter került Anett helyére. 

Második gyermekét várja Czippán Anett, pénteken el is érkezett a búcsú ideje. A műsorvezető könnyes szemmel köszönt el a nézőktől és a kollégáitól is, őt egy jó darabig nem láthatjuk majd a FEM3 reggeli műsorában. Az elsődleges dolog számára a kisbabája lesz, de a csatorna nem maradhat női műsorvezető nélkül.

Már az is kiderült, hogy ki lesz Anett utódja: Szentpéteri Eszter veszi át a helyét, akit már láthattunk képernyőn. Korábban a HírTV-ben is dolgozott Eszter, aki ezt követően az MTVA-nál folytatta pályafutását. Onnan igazolt át a TV2-höz, míg végül ő lett az, akit felkértek Czippán Anett helyett a FEM3 reggeli műsorába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.