Sztárok, akik azt állítják, hogy már találkoztak ufókkal: Robbie Williamstől John Lennonig

Robbie Williams John Lennon Dan Aykroyd találkozás ufó Fran Drescher Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok ember hisz a földönkívüliek létezésében, és egy kis százalékuk már találkozott is az idegenekkel, vagy legalábbis ezt állítja. Magyarországon, mint tudjuk, Pataki Attila eddig az egyetlen híresség, aki nyíltan vállalja, hogy volt élménye földönkívüliekkel, de a világsztárok között is akad bőven ilyen. Robbie Williams vagy Olivia Newton John.

Fran Drescher

Fran Drescher Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

A Dadus című sorozat sztárja azt állítja, hogy gyerekként volt dolga az idegenekkel. Ráadásul nemcsak neki, hanem volt férjének is. „Peter is és én is láttunk ufókat, még mielőtt megismertük volna egymást. Mindketten az autóban voltunk apukánkkal, amikor megláttuk az ufót. Néhány évvel a találkozásunk után jöttünk rá, hogy mindketten ugyanazt tapasztaltuk" – mesélte Fran. Hozzátette, szerinte az idegenek programozták őket úgy, hogy találkozzanak.


Olivia Newton-John

Olivia Newton-John Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

Az ismert színésznőnek is volt földönkívülivel élménye, amiről nyíltan beszélt. Olivia még fiatal volt, amikor látott egy ufót, mindössze 15 éves, de pontosan tudta, hogy mi is lehet az a tárgy. „Akkor láttam, amikor még nagyon fiatal voltam. Egy azonosítatlan tárgy volt, és repült csodálatos sebességgel" – mesélte a színésznő, aki úgy gondolja, sokan hisznek az idegenek létezésében. „Angliában a legtöbb ember úgy gondolja, hogy az ufók léteznek" – mondta Olivia.


Robbie Williams

Robbie Williams Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnek is volt szerencséje már találkozni a földönkívüliekkel, illetve csak látta a repülőjüket, ami az énekes elmondása szerint hatalmas volt, és csak lebegett. Annyira megérintette ez a találkozás, hogy még azon is viccelődött, hogy felhagy a zenéléssel, és az ufók után fog kutatni. „Komolyan mondom, hogy felhagyok az énekesi karrieremmel és teljes munkaidőben az ufók után fogok kutatni" – mondta egyszer Robbie.


Dan Aykroyd

Dan Aykroyd Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A színész, akit leginkább a Szellemirtókból ismerhetünk, több idegennek is találkozott, összesen négyet látott az élete során. Elmondása szerint nagy légi járművekre lett figyelmes, és hiszi, hogy az idegenek járműit látta. Hozzátette, nem érti, hogy ezeket a látogatásokat miért tagadják a hatóságok, mivel szerinte nagyon sokszor jönnek-mennek a Földön az idegenek.


John Lennon

John Lennon Forrás: AFP

A néhai zenész állítólag a saját lakásában látott idegeneket, akiket hiába akart kitessékelni, nem tudott. „Ők csináltak valamit, de nem tudom, hogy mit. Megpróbáltam kidobni őket, de amikor tettem egy lépést feléjük, de eltoltak. Nem érintettek meg, csak olyan volt, mintha az akaratukkal toltak volna odébb" – mondta állítólag John Lennon, aki egy tojás alakú tárgyat is talált lakásában az idegenek látogatása után.

Így sikongat a hullámvasúton Hódi Pamela: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171106-igy-sikoltozik-hodi-pamela-hullamvasut-kozben.htmlHódi Pamela nemrég egy igen különleges videót osztott meg a követőivel. Ilyen hangulatban még sosem láthattuk a szexi szépséget. TV + SztárokOrigoKét mentoráltja közül kellett kiesőt választania Puskás Petinek: nehéz döntés volthttp://www.life.hu/sztarok/20171106-ket-mentoraltja-kozul-kellett-kiesot-valasztania-puskas-petinek.htmlAz X-Faktor legutóbbi adásában nem volt egyszerű dolga Puskás Petinek: két saját mentora közül kellett kiválasztania a kiesőt. Végül Abaházi Nagy Líviát küldte haza, a Life.hu riporterének pedig elárulta, hogy miért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoZámbó Krisztiánnak nem tetszett Janicsák Veca előadása: Zámbó Jimmy bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20171106-zambo-krisztiannak-nem-tetszett-ahogy-janicsak-veca-zambo-jimmyt-utanozta.htmlJanicsák Veca a Sztárba sztárban Jimmy bőrébe bújt, de produkciója Zámbó Krisztián tetszését nem nyerte el. Facebookon adott hangot véleményének. TV + Sztárok--Gyermeket szeretne az X-Faktor kiesője, Abaházi Nagy Líviahttp://www.life.hu/sztarok/20171106-gyermeket-szeretne-az-x-faktor-kiesoje-abahazi-nagy-livia.htmlAbaházi Nagy Lívia esett ki az X-Faktorból, mivel már honvágya volt, nem bánta, hogy távoznia kellett. Kiesése után a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak adott interjút és elárulta, mi a terve a jövőre nézve: babát szeretne. TV + Sztárok--Sebestyén Ági üvöltözött: több mint 24 lánnyal csalta őt Pumped Gabo: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-sebestyen-agi-uvoltozott-tobb-mint-24-lannyal-csalta-ot-pumped-gabo-video.htmlSebestyén Ági és Pumped Gabo szerelmi története végérvényesen befejeződött. A fiatal lány magából kikelve dühöngött, amikor VV Soma elárulta neki, hány nővel csalta őt meg Pumped Gabo.TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, mi történt Palvin Barbi és köztehttp://www.life.hu/sztarok/20171106-hajdu-peter-elarulta-mi-tortent-palvin-barbi-es-kozte.htmlHajdú Péter összebújós képet készített Palvin Barbival, amivel egyből elindította a találgatásokat. Most elárulta, van-e közte és a modell között valami. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.