Kiss Ramóna időnként kap hideget-meleget a nézőktől

színésznő kritika műsorvezető vélemény Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna számára a műsorvezetés egy teljesen új és idegen terep, és ő is tisztában van azzal, hogy van még mit tanulnia.

Kiss Ramóna idén először kapta meg a lehetőséget, hogy kipróbálhassa magát műsorvezetőként, és az X-Faktor háziasszonya lehessen. Éppen ezért, mivel még az ő számára is új a szerep, így nem csoda, hogy a nézők is vegyesen fogadják a változást:

"Új szerep ez számomra is, nem csak a nézőknek lehetek szokatlan. Láthattak eddig a Barátok köztben Szentmihályi Zsófiként és a színházban is. Itt természetesen egy felvett szerepet kell eljátszanom. Most az igazi Rami van jelen, ez nagyon nagy kihívás nekem is" - mondta a híresség, aki szerint ezt a szakmát el kell kezdeni csinálni, hiszen nem lehet a fortélyokat tankönyvekből megtanulni. De közben tisztában van a hibáival, figyel a környezete visszajelzéseire, és igyekszik mindenből tanulni.

Kiss Ramóna az X-Faktor színpadán Forrás: RTL Klub

"Mindig minden kommentet elolvasok a saját közösségi oldalamon, de igazság szerint megfelelni mindenkinek sosem lehet majd. Tizenhét évesen kerültem a sorozatba, bántottak a rövid hajam, a ferde orrom, az orrhangom miatt, hogy túl magas vagyok, túl sovány, miért szőke, vörös vagy fekete a hajam. Édesapám mondta évekkel ezelőtt az egyik nagyon bántó cikk után, a lényeg, hogy én és a családom tisztában vagyunk az igazsággal.

Az alapján nem tudok élni, hogy egy országnak megfeleljek. Maximalista vagyok, szeretnék, és kell is még sokat tanulnom. Mindent megteszek annak érdekében, hogy jól szórakoztassam a nézőket, de soha nem lesz olyan, hogy mindenki elégedett lesz velem. Tisztában vagyok vele, hogy kezdő műsorvezető vagyok, de azért dolgozom, hogy minél jobb legyek" - folytatta a színésznő a Borsnak, akit a vőlegénye már többször is elkísért az X-Faktor stúdiójába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.