Ezeket tapasztalta meg Nagy Réka a metoo kapcsán: videó!

Nagy Réka Micsoda nők! Várkonyi Andreával metoo zaklatás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Réka, a csinos modell szintén olyan közegben dolgozik, ahol sajnos nem ritka eset a szexuális zaklatás. Saját tapasztalatairól mesélt. 

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című beszélgetős műsor vendége volt Nagy Réka, modell, aki egy ideig Király Viktor barátnője is volt. Ám a csinos szépség és az énekes már szakítottak, Rékát pedig a saját tapasztalatai miatt hívták meg a #metoo mozgalom kapcsán.

A szőke szépség saját bevallása szerint sok külföldi munkát azért nem kapott meg, mert nem volt hajlandó behódolni senkinek. Mindig is inkább a megközelíthetetlen jégkirálynő szerepét vállalta, akinek sokszor összesúgtak a háta mögött. De véleménye szerint így nagyobb eséllyel kikerülheti az erőszakos helyzeteket, amikbe sok kolléganője beleesett már.

Arról is mesélt, hogy néhány modelltársa nagyon nehéz körülmények közül származik, ezért az egyetlen kiutat abban látják, ha jobb munkákért cserébe megengednek bizonyos dolgokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.