Béres Alexandra nem készít több sport DVD-t

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll -
fitneszvideó fitneszedző Béres Alexandra sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra kijelentette: kiszáll a DVD készítésből. Nem éri már meg kiadni a lemezeket. 

Béres Alexandra rengeteg DVD-t készített a pályafutása során, amelyeket lelkesen vásároltak a követői, hogy otthon mozoghassanak Szandival. A fitneszguru most mégis úgy döntött, hogy nem készít újabb lemezeket:

"Azért döntöttem így, mert maga a formátum szerintem a végét járja. Mindenki az internetről tölt le tartalmakat vagy másolja a DVD-ket, miközben a létrehozásuk ugyanannyiba kerül. Gazdaságilag nem éri meg, de nem is azért csináltam, hanem azért, mert sokan kérték, várták." - mondta a 41 éves híresség, aki felelősnek érezte magát azért, hogy azok is mozoghassanak, akiknek nincs idejük és/vagy pénzük eljárni edzőterembe, esetleg kisbabával vannak otthon, vagy szégyellik a túlsúlyukat.

Alexandra továbbra is folytatja az edzéseket, nem tűnik el a világ szeme elől Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

Éppen ezért 5 év kihagyás után most egy utolsó DVD-vel rukkol elő, amely az elmúlt hosszú évek legjobb 40 gyakorlatát foglalja össze.

"A Most címet adtuk neki, mert ha nem ragadjuk meg az alkalmat, akkor elmegy az idő. Lemegyünk a boltba, felteszünk egy levest, megragasztjuk a dinó farkát, és nem kocogunk, nem edzünk. Ez a DVD azoknak segít, akik nem szeretnének edzőterembe menni. Minden izomcsoportot megmozgat, zsírégető jellegű, a végén extra nyújtással, hogy ne rövidüljenek az izmok, ne sérüljünk. Nem vonultam vissza, ugyanúgy tartok órákat élőben vagy az interneten." - írta meg a Bors.

Mint két tojás, úgy hasonlít egymáshoz Béres Alexandra és húga

Nem sokan tudják, hogy Béres Alexandrának van egy 4 évvel fiatalabb húga. Szandi most megmutatta Rékát: úgy festenek egymás mellett, mint két tojás. Le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Fotó!

Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa http://www.life.hu/sztarok/20171108-dednagymamaja-mossa-kulcsar-edina-szennyeset.htmlKulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ám amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre. TV + SztárokOrigoEzeket tapasztalta meg Nagy Réka a metoo kapcsán: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171107-szexualis-zaklatasrol-meselt-kiraly-viktor-exe.htmlNagy Réka, a csinos modell szintén olyan közegben dolgozik, ahol sajnos nem ritka eset a szexuális zaklatás. Saját tapasztalatairól mesélt. TV + SztárokOrigo12 év után került elő Olivia Newton-John egykori szerelme http://www.life.hu/sztarok/20171107-elokerult-olivia-newton-john-egykor-eltunt-szerelme.htmlHihetetlen, de 12 év után mégis csak előkerült Patrick McDermott. TV + Sztárok--Hatalmas malaccal pózol Jenna Dewan-Tatum: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171107-jenna-dewan-tatum-hatalmas-malaccal-pozol.htmlDöbbenetes dolgot tett Jenna Dewan-Tatum. De vajon miért? TV + SztárokOrigoHorváth Tamást megpróbálta megcsókolni egy rajongója http://www.life.hu/sztarok/20171106-egyik-rajongoja-probalta-meg-megcsokolni-horvath-tamast.htmlA Sztárban Sztár versenyzője döbbenten áll az események előtt. Durva dolgokat tapasztal a rajongóival. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Kate Upton, modell http://www.life.hu/sztarok/20171105-feleseg-lett-kate-upton-modell.htmlA szexi modell kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.