Brunner Márta, a Mindent vagy semmit egykori házigazdája elárulta, miért hagyta abba a tévézést

Brunner Márta TV2 vetélkedő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország ismeri Brunner Mártát, hiszen éveken keresztül szerepelt a tévében, majd aztán teljesen eltűnt. A városi nyüzsgés helyett ő a vidéki nyugalmat választotta. Így él most a Mindent vagy semmit háziasszonya.

Hosszú ideig volt a vetélkedők királynője Brunner Márta, a TV2 Mindent vagy semmit elnevezésű jétékát irányította. Hírnevét kétségtelenül a televíziónak köszönheti, de ő mégis úgy döntött egy idő után, hogy nem kér már a rivaldafényből. Eltűnt a nyilvánosság elől, és azóta sem tért vissza a tévézéshez, vendégként azonban szívesen mesélt életéről a FEM3 reggeli műsorában.

Brunner Márta, a Mindent vagy semmit egykori házigazdája Forrás: FEM3
Béres Alexandra nem készít több sport DVD-t http://www.life.hu/sztarok/20171108-abbahagyja-a-dvd-keszitest-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra kijelentette: kiszáll a DVD készítésből. Nem éri már meg kiadni a lemezeket. TV + SztárokOrigoVajna Timi kék bugyiban és magas sarkúban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-vajna-timi-kek-bugyiban-es-magas-sarkuban-pozolt.htmlVajna Timi egyre szívesebben mutat magáról szexibbnél szexibb fotókat, a legutóbb közzétett képe nagyon vadra sikerült: bugyiban és tűsarkúban pózolt. TV + Sztárok--Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa http://www.life.hu/sztarok/20171108-dednagymamaja-mossa-kulcsar-edina-szennyeset.htmlKulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ám amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre. TV + SztárokOrigoÉNB Alexa is távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-alexa-is-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlÉNB Alexa, aki jelenleg az X-faktor háttérműsorát vezeti, távozik a nagysikerű sorozatból. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa az RTL KLub képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20171108-demcsak-zsuzsa-az-rtl-klubon-tunik-fel-ujra.htmlDemcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre. Egy tőle nem megszokott szerepben láthatjuk majd. TV + SztárokOrigoItt vannak az első fotók Kasza Tibi és Manker esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171107-fotok-kasza-tibi-es-manker-eskuvojerol.htmlKasza Tibi és szerelme, Manker teljes titokban, a Grand Canyonhoz utazott, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.