Demcsák Zsuzsa az RTL KLub képernyőjén tér vissza

Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa műsorvezető Celeb vagyok ments ki innen visszatérés botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa visszatér a képernyőre. Egy tőle nem megszokott szerepben láthatjuk majd.

Demcsák Zsuzsa a közelmúltban történt botránya miatt, közös megegyezéssel távozott az ATV-től. Akkor azt mondta, kimerült, magánéleti válságban szenved és szeretne egy kicsit magával foglalkozni. Azóta nem hallottunk róla, ám sokan azt beszélték, nem lesz több dobása a műsorvezetőnek. Úgy tűnik, nem volt igazuk azoknak, akik így vélekedtek, ugyanis a sztár, sajtóhírek szerint

az RTL Klub képernyőjén fog visszatérni,

nem is akármilyen szerepben: ő is versenyzője lesz a Celeb vagyok, ments ki innen című műsornak, melyet Fördős Zé és Nádai Anikó vezetnek majd, Vadon Jani és Sebestyén Balázs után.

Demcsák Zsuzsa visszatér Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

A Bors megkereste Demcsák Zsuzsát és Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját is. Egyikük sem cáfolta a hírt, ám Zsuzsa sajtósához irányította az újságírót, aki egyelőre nem adott választ a kérdésekre.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz, amikor a Mokka egykori szókimondó, önérzetes műsorvezetője smink nélkül, maszk nélkül, edzőruhában áll majd helyt a tévénézők szeme láttára a különböző, olykor gyomorforgató feladatokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.