Elindult az Ázsia Expressz nevű új celebverseny a TV2 csatornáján

TV2 Ázsia Expressz Ázsia Express celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 7-én elinult az Ázsia Expressz nevű sztárvetélkedő, ami 4 országon és 5000 km-en át teszi próbára hazai hírességeinket.

7 sztárpár vállalta azt az életre szóló kalandot, amit az Ázsia Expresszben élhettek át. A hírességek arra vállalkoztak, hogy

napi egy dollárból 4 országon és 5000 km-en keresztül teljesítik a küldesüket.

Berki Krisztián is tagja a csapatnak, ő a Viszkis néven elhíresült Ambrus Attila párja. Ördög Nóra, a műsor háziasszonya ebben a produkcióban nem a megértő és kedves anyuka szerepét tölti be, ahogy más műsorokban megszokhattuk tőle. Ezúttal kemény és fegyelmezett arcát mutatja, éppen ezért még a Berkivel is szembeszállt, amikor az próbálkozott egy kicsit könnyíteni a saját versenyhelyzetén.

Nóri minden sztár telefonját, pénzét eltette a verseny megkezdése előtt. Berki eleinte bókkal pórbálta enyhíteni a sztámami szívét, ám gyorsan megadta magát, ugyanis rájött, hogy ebben a műsorban ő is csak egy szereplő a sok közül, akire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok, mint a többiekre.

"Hol a pénz? Vedd elő! Most!" - utasította Nóra Krisztiánt.

Az Ázsia Expresszt keddtől péntekig este 19 órától láthatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.