Sztárok, akik hazudtak a korukkal kapcsolatban

Forrás: Northfoto, AFP -
Mila Kunis Nicki Minaj Geri Halliwell kor Bella Thorne Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek közül is akadnak olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag felfelé vagy lefelé kerekítették a korukat. De vajon kik ezek, és miért tettek így? 

Mila Kunis

A híres színésznő az utóbbi években leginkább a Family Guy című sorozatnak köszönheti a hírnevét, hiszen az egyik karakter, Meg Griffin hangját neki köszönhetjük. Mielőtt felkérték volna Lacey Chabert helyettesítésére, Jackie Burkhart néven láthattuk a That '70s Show című sorozatban.

Ám amikor Milának felajánlották a szerepet, megkérdezték a korát. Az akkor mindössze 14 éves lány pedig azt válaszolta, hogy hamarosan betölti a 18-at. Ezzel pedig egy darabig nem is bukott le, sőt, utána is azt nyilatkozta, hogy nem érzi a kijelentését hazugságnak. Hiszen hamarosan (4 évvel később) betöltötte a 18 éves kort.

Mila Kunis idősebbnek vallotta magát Forrás: Giphy

Nicole Scherzinger

A szexi énekesnő karrierje a Pussy Cat Dolls-nak köszönhető, amelynek vezető énekesnője volt 2003-tól 2010-ig. Az együttesből történő kiválást követően pedig szóló karrierbe kezdett, amely szintén további sikereket hozott a számára.

Ám 2008-ban, amikor még az együttes tagja volt, a Pussy Cat Dolls honlapján 28 évesnek tüntette fel magát, pedig akkor töltötte be a harmincat. Állítólag ez azért volt így, mert a többi zenésztársa is mind 30 alatt volt még.

Nicole Scherzinger (jobbról a második) Pussycat Dolls tagjaként hozzáfiatalította magát zenekar társaihoz Forrás: AFP/Peter Kramer

Bella Thorne

A szexi sztár megjelenése jóval érettebb hatást kelt, mint a valódi kora, és mivel már egészen kicsiként belecsöppent a médiába, ezért sokan jóval többnek gondolják, mint amennyi valójában. Az első szerepét 6 évesen kapta meg a Túl közeli rokon című filmben, majd ezt követően egyre több produkcióban tűnt fel.

Láthattuk például a Törtetők vagy a Narancsvidék című sorozatban is, de ezen kívül még rengeteg másik szerepe volt. Filmek és sorozatok tekintetében több, mint 20 produkcióban jelent meg, de reklámból is a háta mögött van már legalább 60. Éppen ezért senkinek nem jut eszébe, hogy az amerikai törvények szerint még nem is nagykorú, vagyis hivatalosan egy pohár bort sem vehet magának.

Bella Thorne az USA-ban még nem számít nagykorúnak, hisz nem múlt el 21 éves Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Nicki Minaj

Az amerikai rapper 2010 óta hatalmas népszerűségnek örvend a zeneiparban. Azóta sorra gyártja a saját slágereket, sőt, igazi csillagokkal is volt lehetősége már együtt dolgozni. Ám mint kiderült, ő sem árulta el a valódi korát.

2011-ben ugyanis egy rendőrségi ügybe keveredett, melynek következtében muszáj volt elárulni a személyes adatait. Ekkor derült ki, hogy az önmagát 26 évesnek állító dalszerző valójában 28 volt.

Nicki Minaj életkorára egy rendőrségi ügy kapcsán derült fény Forrás: AFP/Jason Merritt

Geri Halliwell

A Spice Girls kétségtelenül minden idők legsikeresebb lánybandája volt a '90-es években, és szinte biztos, hogy mindenki tud tőlük legalább egy slágert dúdolni. Az öttagú csapat egyik énekesnője, Ginger Spice, azaz Geri Halliwell azonban 1998-ban kilépett az együttesből, szóló karrierbe kezdett, ám az nem sikerült neki.

Viszont egy interjúban kiderült, hogy annak idején Geri 21 évesnek adtak ki magát, ám az egykori énekestársa, Victoria Beckham elárulta az igazságot, hogy Geri valójában 25 volt.

Geri Halliwell-t Victoria Beckham buktatta le, Forrás: Northfoto, AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.