Ez lett a taxis büntetése, aki bántalmazta az Omega két zenészét

Fotó: Bielik István - Origo -
Omega Benkő László testi sértés bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László sem hagyta szó nélkül, mikor kiderült az ítélet. Kifejezetten örül az eredménynek. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2014-ben Benkő László és Debreczeni Ferenc súlyos testi sértés áldozatai lettek egy agresszív taxis miatt. Az elkövető azután verte meg a két zenészt, miután Benkőék szóvá tették a fél órás késését.

Benkő László kifejezetten boldog, hogy végre véget ért ez a kálvária Fotó: Bielik István - Origo

A helyszínen tartózkodott egy nő is, aki a saját testével próbálta védeni a két zenészt, és később nyilatkozott is az ügyben. Természetesen az ügy bíróság elé került, és most született meg a végleges ítélet: két rendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt 1 év végrehajtandó börtönbüntetést kapott, illetve további 1 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától is.

„Tavaly peren kívül akart megegyezni velünk ez a szemét, de abba egyikőnk sem ment volna vele. Még csak bocsánatot sem kért, sőt sértegetett bennünket. Örülök, hogy vége, remélem, majd elgondolkozik a börtönben" - mondta Benkő László a Ripostnak.

Javult Benkő László állapota

Benkő László, az Omega billentyűse régóta szenved betegségétől, de a diagnózist csak júniusban kapta kézhez, amely szerint a daganata rosszindulatú. Most azonban biztató híreket olvasni róla: a zenész jobban van. Egy új terápiának köszönhetően Benkő daganatos sejtjeinek mennyisége csökkenni kezdett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.