Hatalmas összeggel távozik az Operettszínházból Kerényi Miklós Gábor

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Kerényi Miklós Gábor Operettszínház metoo szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc havi fizetését kapja meg az Operettszínház rendezője, Kerényi Miklós Gábor, akit zaklatással vádolnak.

Lőrinczy György főigazgató nem rúgta ki Kerényit, hanem felmentette a munkavégzés alól, így nyolc havi fizetést kapott ajándékba - tudta meg a hvg.hu. A lap színházi forrásoktól azt is megtudta, hogy a vezetői fizetés pótlékokkal együtt legkevesebb 800 ezer–1 millió forint.

Kerényi Miklós Gábor milliókkal távozik az Operettszínházból Forrás: MTI/Kovács Attila
Hódi Pamela egy 40 fölötti férfira vágyik, akit az edzőtermeben ismerne meghttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hodi-pamela-egy-40-folotti-ferfira-vagyik.htmlHódi Pamlea egyedülálló anya, de nem szeretne örökké így maradni. Ő is vágyik társra, és el is mondta, ki lenne számára ideális: egy 40 körüli pasival tudná elképzelni magát. TV + SztárokOrigoSzabó Péter elárulta, gyerekként többször öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171108-szabo-peter-elarulta-gyerekkent-tobbszor-ongyilkos-akart-lenni.htmlSzabó Péter motivációs trénerként százezreknek segít, éppen azért, mert ő is keresztülment sötét időszakon: többször is öngyilkos akart lenni. TV + SztárokOrigoÁlomutazós: Falusi Mariann zokog, ha szép zenét hallhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-alomutazo-falusi-mariann-zokog-ha-szep-zenet-hall.html„Nagyon-nagyon szép álmaim voltak és nagyon csodálatos családi életem" – emlékszikvissza gyermekkorára a kiváló énekesnő, Falusi Mariann, aki a vele készültinterjúban bevallotta azt is, hogy könny szökött a szemébe, amikor meghallotta azévvégén érkező Álomutazó című mesemusicalban neki írt dalt. „Ha hallok valami szépzenét, akkor azonnal zokogok, az én dalom olyan szép, ezen mindenki sírni fog" – meséliMariann, aki mostani álmairól is vall.TV + Sztárok--Hajdú Péter őszintén vallott a családról, magánéletről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hajdu-peter-oszinten-vallott-a-csaladrol-maganeletrol-video.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a családról, magánéletről.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCharlie Sheent kiskorú megrontásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-kiskorut-rontott-meg-charlie-sheen.htmlA HIV fertőzéssel küzdő világsztárt azzal vádolják, hogy 19 éves korában megrontotta kollégáját, az akkor 13 éves Corey Haim-ot. TV + Sztárok--Hajdú Péter őszintén vallott a családról, magánéletről: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-hajdu-peter-oszinten-vallott-a-csaladrol-maganeletrol-video.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a családról, magánéletről.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.