Ítélet született Gáspár Győzike ügyében

2017.11.09. 15:15

Gáspár Győző vagyonosodási ügyében ítéletet hozott a kúria, ám a celeb ügyvédje egyelőre nem tudja, mi legyen a következő lépés. Elárulta, hogy miért nem hoztak még döntést. 

Gáspár Győző ellen vizsgálatot folytattak, a vagyonosodásának ügyében pedig már meg is született a döntés. A Kúria határozott, de a celeb jogi képviselője egyelőre még nem tudja, mi lesz a következő feladatuk, méghozzá azért, mert ő még nem tudja, mi az ítélet.

Megszületett az ítélet Gáspár Győző ügyébenForrás: Instagram/gaspargyozo

"Az információ pontos, valóban ítélet született ügyfelem vagyonosodási vizsgálatával kapcsolatban, de annak tartalmát nem ismerem. Amikor kértem az iratokat, azt a választ kaptam, hogy jelenleg még írás alatt van az ítélet, ezért nem tekinthetek bele. Egy hónapon belül megküldik a Salgótarjáni Járási Bíróságra. Ez az eljárás finoman szólva is különös. Amennyiben az ítélet nem elmarasztaló, akkor hatályon kívül helyezik a korábbi ítéleteket és elrendelik, hogy a nyomozóhatóság folytasson le új eljárást. Ha az ítélet ügyfelem számára nem kedvező, perújrafelvételt fogunk kérni" - mondta a Ripostnak dr. Szilágyi Roland.

Gáspár Győzőnek mindenét elvitte a NAV: tandíjra sincs pénze
Gáspár Győzőék élete nagyon megváltozott, mióta razziázott náluk a NAV: tandíjra sincsen pénzük. Győzike azonban nem adja fel! Harcol az igazáért. Olvasd el erről a life.hu cikkét!
GyőzikeGáspár Győzőítéletvagyonosodás