Sárosdi Lilla Dés László Facebook-posztja miatt nevezte meg Marton Lászlót

Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula -
Marton László Facebook Sárosdi Lilla metoo Dés László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárosdi Lilla a Facebook-oldalán számolt be zaklatásának történetéről, eleinte azonban nem nevezte meg támadóját. Végül mégis úgy döntött, hogy elárulja, kit vádol, most pedig arról számolt be, hogy ki győzte meg erről a lépésről.

Nem volt egyszerű Sárosdi Lillának kiállnia és elmondania, mi történt vele évekkel ezelőtt. Facebook-oldalán tette közzé zaklatásának történetét, ám először nem nevezte meg a támadóját. Végül mégis úgy döntött, hogy elárulja annak a nevét, aki azt tette vele. Ma már mindenki tudja, hogy Marton Lászlót vádolta, később többen is csatlakoztak hozzá, akik hasonló történetekről számoltak be. Eddig azonban azt nem tudtuk, hogy miért is döntött úgy Sársodi Lilla, hogy elárulja Marton László nevét, most azonban ezt is elmondta.

Ezért árulta el Sárosdi Lilla Marton László nevét Forrás: Katona József Színház, MTI/Czimbal Gyula

"Valóban nem. Igazából Dés László győzött meg erről. Írt egy posztot Facebookra, amelyben kifejezte, hogy mellettem áll, de arra kért, nevezzem meg az elkövetőt, mert így az ügy homályban marad, a sejtetés nem segíti elő a tisztulást, és értelmetlenné válik a korábbi lépésem. A másik ok az volt, hogy rengetegen jelentkeztek nálam emailben, Messengeren a saját sztorijukkal. Ebből csak néhány vonatkozott Martonra. Akadt pár színésznő is, de döntően civilek találtak meg, láthatóan csak azért, hogy valakinek végre elmondhassák a feldolgozatlan fájdalmukat, szégyenüket" - árulta el a 168 órának Sárosdi Lilla.

Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20171109-mariah-careyt-szexualis-zaklatassal-vadolja-volt-testore.htmlSzexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Máté nyilatkozott az apja elleni vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-mate-nyilatkozott-az-apjat-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor családját is megviselték az ellene felhozott vádak, amik zaklatásról és fenekelésről szólnak. Fia, a szintén az Operettszínházban dolgozó Máté nyiltkozott most ezekről az állításokról és arról, hogyan viseli a család a kialakult helyzetet. TV + SztárokOrigoÖsszetörték Rubint Réka autóját, de a fitneszlady még így is hálás http://www.life.hu/sztarok/20171109-osszetortek-rubint-reka-autojat.htmlA legfontosabb, hogy senkinek nem esett bántódása, ám sajnos komoly károk keletkeztek. TV + Sztárok--Kevin Spacey egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kevin-spacey-egy-egykori-teves-musorvezeto-fiat-is-zaklatta-heather-unruh.htmlKevin Spacey amerikai színész egy egykori tévés műsorvezető fiát is zaklatta egy nantucketi étteremben 2016 nyarán, az ügyben nyomoz a rendőrség.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor ismét megszólalt az őt ért vádakrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171109-kerenyi-miklos-gabor-megszolalt-az-ot-ert-vadakrol.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási botrányba került, az Operettszínház egykori művészeti vezetője ellen többen név nélkül vallottak, Maros Ákos egykori táncos viszont névvel és arccal vállalta történetét. KERO most újra reagált az őt ért vádakra, szerinte nem lépett át határt a módszereivel. TV + Sztárok--Charlie Sheent kiskorú megrontásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-kiskorut-rontott-meg-charlie-sheen.htmlA HIV fertőzéssel küzdő világsztárt azzal vádolják, hogy 19 éves korában megrontotta kollégáját, az akkor 13 éves Corey Haim-ot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.