Ezek a sztárok halála előtti utolsó ismert felvételek: íme, Robin Williams és Jimi Hendrix utolsó fotója

Forrás: Northfoto -
halál fotó Jimi Hendrix David Bowie Heath Ledger Chester Bennington Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok teljesen más életet élnek, sokkal csillogóbbat, fényűzőbbet, mint a hétköznapi emberek, de végül az ő útjuk is pontosan oda vezet, mint bárki másé. Nagyon sok ikonikus híresség távozott már a haláluk előtt készült utolsó fotóik így teljesen más értelmet nyernek. Robin Williams-t a majmával örökítették meg utoljára, míg Chester Benningtont a családja körében, mosolyogva örökítették meg: akkor még nem lehetett tudni, hogy hamarsoan mindketten eldobják maguktól az életet. 

Robin Williams

A kedvenc majmával, Crystallal készült Robin Williams utolsó fotója, melyet 20 nappal azelőtt készítettek, hogy a színész öngyilkos lett volna. A színészt 2014. augusztus 11-én alálták holtan, sok problémával küzdött, amiről senki nem tudott, de tovább már nem bírt harcolni.

kedvenc majmával, Crystallal készült Robin Williams utolsó fotója Forrás: Instagram/Robin Williams

Chester Bennington

A Linkin Park énekesének halála előtt készült utolsó fotóját felesége tette közzé, hogy mindenki figyelmét felhívja arra, nem minden a látszat. Chester a képen családja körében látható, rendkívül boldognak tűnik, de az öngyilkos gondolatok már akkor is ott voltak a fejében, csak senki nem tudott róla.

Chester egy, a halála előtt készült képen még igazán boldognak tűnt Forrás: Twitter/Talinda Bennington

Jimi Hendrix

A híres gitáros 1970. szeptember 18-án távozott az élők sorából, utolsó képe éppen egy nappal a halála előtt készült. Barátnője, Monika Danneman készítette róla, a fotón kedven gitárjával látható szerelme kertjében. Jimi Hendrixet másnap találták meg holtan, a körlmények máig nem tisztázottak teljesen.

Jimi Hendrix utolsó képe éppen egy nappal a halála előtt készült Forrás: Amazon

Heath Ledger

A fiatal színészről az utolsó fotó filmje forgatásán készült. A jelent felvétele után pár nappal találták meg őt holtan a lakásában. Testére a házvezetőnője bukkant rá, halálát külöfnéle receptre kapható gyógyszerek véletlen túladagolása okozta.

Heath Ledger halállát véletlen túladagolás okozta Forrás: Northfoto

David Bowie

A zenészt december 7-i premierjén fotózták utoljára, ez volt az utolsó nyilvános megjelenése. David Bowie 2016. január 10-én távozott az élők sorából, de már egy éve küzdött betegségével, ami gyógyíthatatlannak bizonyult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.