Czeizel Endre sírja igen szívbemarkoló látvány

sírhely orvos Czeizel Endre temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan karban van tartva Czeizel Endre sírja, sőt, meghatóan személyes tárgyak is vannak a temetőben. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, 2015. augusztusában, rákos megbetegedés következtében hunyt el a híres orvos, Czeizel Endre. A szomorú hírt a genetikus lánya közölte a nyilvánossággal.

Czeizel Endre sírja szívmelengető emlékekkel van körberakva Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Unokája, Benjamin akkoriban azt mesélte, hogy a híres nagypapa már egy ideje megbékélt a halállal, éppen ezért a családja körében töltötte az utolsó időszakot, és ha ugyan kórházban is kellett lennie, mindig volt mellette valaki. De sajnos a halála után igen komoly viszályok alakultak ki a hagyatékot illetően, csak idén júliusban sikerült véglegesen lezárni a hagyatéki ügyet.

Nemrég azonban fotók készültek Czeizel sírjáról, amely sírkövet még a mai napig nem kapott. De cserébe sok rajta a friss virág, sőt, kézzel készített kövecskék is vannak a nyughely mellett, melyeken a genetikus szeretteinek nevei szerepelnek. A képeket itt tudod megtekinteni.

Állítják: Czeizel Endre tartozott nevelt lányának

Czeizel Endre több mint két éve hunyt el, de a családnak még nem sikerült lezárnia a hagyaték körüli kérdéseket. Nehéz is ebben a helyzetben, ráadásul most feltűnt még valaki, aki állítólag szintén pénzt követel: a genetikus nevelt lánya. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.