Szerelmüket ünneplik Debreczeni Zitáék: fotó!

házasság Gianni Annoni házassági évforduló Debreczeni Zita Zita Annoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zitáék már 3 éve boldog párt alkotnak, így aztán bőven van miért ünnepelniük. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Zita és Gianni még tavasszal mondták ki a boldogító igent, szűk családi körben, a lehető legnagyobb titokban. A lagzira az olasz Dolomitokban került sor, és képeket is láthattunk a nagy napról.

A páros pedig azóta is végtelenül boldog együtt. Nincs teletolva a közösségi oldal a képeikkel, mégis mindenki számára egyértelmű, hogy a közöttük lévő kapcsolat nagyon szilárd és mély alapokon nyugszik.

Most azonban egy újabb közös fotó került fel a modell közösségi oldalára, ami nem meglepő, hiszen igen fontos mérföldkőhöz érkezett az életük: most van a harmadik évfordulójuk, amelyből egy évet jegyesként töltöttek el, és 7 hónapja pedig már házasok.

A követők több, mint 8000 kedveléssel és rengeteg jó kívánsággal árasztották el a párt.

Debreczeni Zita szörfözni próbál: Fotó!

Nem mindennapi hobbiba vágott bele Debreczeni Zita. A szexi sztár szörfözni tanul, de állítása szerint is van még bőven hova fejlődnie. A hisztirohamját tekintve ez valóban igaz lehet....

Ambrus Attila és Berki Krisztián összevesztek az Ázsia Expressz alatthttp://www.life.hu/sztarok/20171110-ambrus-attila-es-berki-krisztian-osszevesztek.htmlAz Ázsia Expresszben nagy a feszültség, hiszen embert próbáló kihívásokat kell teljesíteniük a pároknak, és egyre fogy a türelmük. Ambrus Attilánál el is pattant a húr, és keményen kiosztotta Berki Krisztiánt. TV + SztárokOrigoNehezen született döntés Som Lajos temetése kapcsán http://www.life.hu/sztarok/20171110-nehezen-sikerult-megallapodni-som-lajos-temetesevel-kapcsolatban.htmlMint kiderült, senki nem ugyanúgy képzelte el a zenészlegenda temetését, éppen ezért megegyezni sem volt könnyű. TV + Sztárok--Jennifer Lopez nem szexi, amikor unatkozik! Hatalmasat ásított: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171110-jennifer-lopez-hatalmasat-asitott.htmlJennifer Loper az a sztár, aki szinte mindig tökéletes, de azért akad rés a pajzson: a szemfüles paparazzik egy rosszabb formáját is le tudták kapni! TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor fia, Máté lesz a Sztárban sztár egyik vendégelőadójahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-kerenyi-miklos-mate-lesz-a-sztarban-sztar-egyik-vendegeloadoja.htmlKerényi Miklós Gábor fia, Máté élő adásban is nyilatkozott az apja ellen felhozott vádakról és arról, hogyan vészeli át a család ezt az időszakot: A munka sokat segít, rengeteget próbál a színházban, de hamarosan a tévében is láthatjuk: a TV2 műsorában, a Sztárban sztár döntőjében lép fel. TV + SztárokOrigoEz lett a taxis büntetése, aki bántalmazta az Omega két zenészét http://www.life.hu/sztarok/20171109-ezt-az-iteletet-kapta-az-omega-zeneszeit-bantalmazo-taxis.htmlBenkő László sem hagyta szó nélkül, mikor kiderült az ítélet. Kifejezetten örül az eredménynek. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÚjra egy színpadra állt Liptai Claudia és Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-a-szent-margit-korhaz-120-eves-szuletesnapjanak-volt-a-hazigazdaja-liptai-claudia-es-tilla.htmlA Szent Margit kórház 120 éves születésnapjának volt a házigazdája Liptai Claudia és Tilla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.