Louis C. K. elismerte, igazak az ellene felhozott zaklatási vádak

Forrás: FX -
beismerés Louis C.K. metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Louis C. K. amerikai stand-up komikus, rendező és forgatókönyvíró pénteken bevallotta, hogy az őt szexuális zaklatással vádoló öt nő igazat mondott - írta a BBC News.

Mint közleményében fogalmazott: felelőtlenül visszaélt a hatalmával és nehéz megbirkóznia azzal, hogy mennyi fájdalmat okozhatott áldozatainak. A The New York Times cikkében öt nő vádolta meg a magyar származású stand-up komikust, eredeti nevén Loius Székelyt, hogy jelenlétükben maszturbálni kezdett.

Louis C.K. Forrás: FX

A vele szerződésben álló FX Networks és FX Productions bejelentette, megszakítja kapcsolatait a komikussal és Pig Newton nevű produkciós cégével. Ezzel a humorista elveszíti produceri pozícióját az FX projektjeiben, és kizárják abból a négy projektből, amelyeken közösen dolgoztak. Az FX közleményében azt írta, hogy Székely az elmúlt 8 évben professzionális partner volt, de nem most van az ideje annak, hogy televíziós műsort készítsen.

Steven Seagalt szexuális zaklatással vádolja Portia de Rossi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-steven-seagalt-szexualis-zaklatassal-vadolja-portia-de-rossi-szineszno.htmlSzexuális zaklatással vádolja Steven Seagal amerikai színészt Portia de Rossi. A színésznő szerint egy film előzetes megbeszélésekor molesztálta őt Seagal. Az akciófilmsztár nem reagált a vádakra.TV + Sztárok--Négy év után visszatér a képernyőre Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-negy-ev-utan-visszater-a-kepernyore-gesztesi-karoly.htmlTeljesen megváltozott Gesztesi Károly élete. Fél éve rendszeresen sportol és igyekszik sok időt tölteni a családjával. A színház helyett pedig a tévézés felé vette az irányt, kéát nagy cstornátval is szerződött.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEzek a sztárok halála előtti utolsó ismert felvételek: íme, Robin Williams és Jimi Hendrix utolsó fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-ezek-a-sztarok-halala-elotti-utolso-ismert-felvetelek.htmlA sztárok teljesen más életet élnek, sokkal csillogóbbat, fényűzőbbet, mint a hétköznapi emberek, de végül az ő útjuk is pontosan oda vezet, mint bárki másé. Nagyon sok ikonikus híresség távozott már a haláluk előtt készült utolsó fotóik így teljesen más értelmet nyernek. Robin Williams-t a majmával örökítették meg utoljára, míg Chester Benningtont a családja körében, mosolyogva örökítették meg: akkor még nem lehetett tudni, hogy hamarsoan mindketten eldobják maguktól az életet. TV + SztárokNorthfotoKözös fotón Tóth Vera és Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20171110-kozos-foton-toth-vera-enekesno-es-nacsa-oliver-humorista.htmlNacsa Olivér töltötte fel a fotót a közösségi oldalára. A két híresség szemmel láthatóan jól érzi magát együtt. TV + Sztárok--Televíziózásról, balesetről, új könyvéről beszélt Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20171110-televiziozasrol-balesetrol-uj-konyverol-beszelt-jakupcsek-gabriella.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella második könyve, amelyben ögtön felteszi a kérdést: "és te hogy vagy?" A tévés elmondta, a tükör szerepét osztotta magának, jobban szeret kérdezni, mint, hogy őt kérdezzék. Gabi a Life.hu-nak többek között a balesetéről beszélt, valamint arról, hogy miért nem akar mindenáron tévézni, de azt is megtudhattuk, mivel tölti manapság a napjait.TV + Sztárok--Szerelmüket ünneplik Debreczeni Zitáék: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171110-igy-unneplik-az-evfordulojukat-debreczeni-zitaek.htmlDebreczeni Zitáék már 3 éve boldog párt alkotnak, így aztán bőven van miért ünnepelniük. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.