Berta Dániel így nyilatkozott a kieséséről: videó

X-Faktor Berta Dániel kieső RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi élő show-ból Berta Dánielnek kellett távoznia, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

A Life.hu riportere az élő show után közvetlenül készített interjút az X- Faktor kiesett versenyzőjével, aki az ötödik legjobb helyen végzett a mezőnyben.

Isten éltessen, Ryan Gosling! http://www.life.hu/sztarok/20171110-37-eves-lett-ryan-gosling.htmlMa ünnepli Ryan Gosling a 37. születésnapját, és a különleges alkalomra elhoztunk nektek néhány olyan titkot, amit talán ti sem tudtatok a szívtipró színészről. TV + Sztárok--Így néz ki a Két pasi meg egy kicsi cuki sztárja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-igy-nez-ki-a-ket-pasi-meg-egy-kicsi-cuki-sztarja-foto.htmlA Két pasi megy egy kicsi sztárja, az egykor cuki Jake Harper ma már csak árnyéka önmagának.TV + Sztárok--Bódi Sylvi merész fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-bodi-sylvi-meresz-fotot-posztolt-foto.htmlBódi Syvi ismét merész fotót posztolt.TV + Sztárok--Kárpáti Rebeka és R. Kárpáti Péter estek ki az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-karpati-rebeka-es-r-karpati-peter-estek-ki-az-azsia-expresszbol-video.htmlAz Ázsia Expressz című sztárvetélkedő 5000 km-en és 4 országban teszi próbára a sztárpárokat, akiknek idegen helyeken kell teljesíteniük a rájuk mért feladatokat. Az első hajszán az apa-lánya duónak kellett távoznia. TV + SztárokOrigoKitálalt a magyar szépségkirály: így bántak vele a világversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-kitalalt-a-magyar-szepsegkiraly-varga-andras-igy-bantak-vele-a-vilagversenyen.htmlNéhány hónapja mutattuk be Varga Andrist, aki megnyerte a Mister Universal Hungary Ambassador versenyt, így képviselhette hazánkat a legszebb fiúk világversenyén. Akkor még úgy volt, hogy Texasba kell utaznia a világversenyre. A komolytalan nemzetközi és magyar szervezésről, valamint a hazaút kálváriájáról a Life.hu-nak mesélt a szépségkirály. Exkluzív interjú.TV + Sztárok--Újabb fotókat hoztak nyilvánosságra a halott Kurt Cobainrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171111-ujabb-fotokat-hoztak-nyilvanossagra-a-halott-kurt-cobainrol.htmlKurt Cobain, a Nirvana énekese 1994 áprilisában követett el öngyilkosságot seattle-i otthonában: szájba lőtte magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.